Nita komentáře u knih
Skvělý vstup spisovatelky na českou scénu. Doufám, že nakladatelství nezaváhá a bude vydávat její knihy rychle za sebou, dokud jsme navnaděni.
Tak konečně můžu říct, že označení - edice světový bestseller je oprávněné.
Za mě spokojenost. Silná hlavní hrdinka, co si nenechá do ničeho mluvit a jde za svým. A to je zjistit pravdu a nenechat se ničím a nikým odradit.
Mě se na této sérii líbí, že je to nejenom detektivka, ale v každé knize se vyvíjí i vztah hlavních postav.
Slibně se rozvíjející začátek a vzrůstající napětí dokonale zazdil konec. Kde bylo nějaké vyšetřování? překvapeni? Rozsvítila se světla, přijela policie, zatkla vraha a konec. Tak rychlé a jednoduché zakončení to zkazilo.
Vlastně vůbec nevím, co mě přesvědčilo, abych přečetla tuto knihu. Takový milý příběh, ale bez jakéhokoliv překvapení, akce, nebo aspoň něčeho.
Pro mě zklamání, těšila jsem se na novou Stephanii, ale ta nepřišla. Kate a Nick - v podstatě se shodli, hezky spolupracovali, žádný velký problém spolu neměli. Podfukářské téma nereálné, děj sice plynul rychle, ale až moc hladce a bez komplikací. Jako bych četla scénář k filmu na letní večer - zábavný, ale nenadchne. Ale dám jim ještě šanci.
Další díl si koupím, už jen pro to, že v případě dobré prodejnosti,nakladatelství zváží vydání nové Stephanie.
Vzdávám to po páté kapitole. Absurdita typu - psát vzkaz pětileté holce, kde má hledat snídani, mě dorazila. Prostředí v jakém se příběh odehrává mě také neoslovilo. To už témata na romantické příběhy došla?
Tak a je konec. Co teď? Na co se budu těšit? Celá tato série byla vynikající, u žádné další podobné série jsem tak dlouho nevydržela.
Všechny díly akční, děj se rozvíjel postupně a gradoval v jednotlivých dílech někdy až do infarktových stavů. Pro mě ze všech dílů vítězí třetí Magie útočí - ideální mix napětí, akčních bojů v aréně a romantika přesně akorát. A ten konec? Pořád si přesně vzpomínám, jak jsem netrpělivě vyhlížela další díl. A to je přesně proč byla tato série skvělá, chtěli jste pokračovat ve čtení.
Zklamání, na romanci málo romantické a úpířina? Co na to říct, ano, jsou tam upíři, to je asi tak všechno.
Příběh se zápletkou byl výborný. Ale toho násilí až moc. Až si říkám, co se to tam na tom severu vlastně děje?
Tentokrát jsem nebyla tak nadšená, dlouho jsem se ztrácela v postavách.
Po 30 letech jsem ji zase četla a musím konstatovat, že je pro mě stejně úžasná jako tehdy. Má stále stejné kouzlo. Je to jedna z mých nezapomenutelných knížek z dětství.
Tak to bylo zklamání, jako by příběh vyprávěl nezaujatý vypravěč. Absolutně bez emocí, bez romantiky.
Hezká červená knihovna.Od začátku bylo jasné jak to dopadne. Více od toho nečekejte. Přečteno za večer.
Tento díl mě mírně, ale opravdu jen mírně zklamal. Asi proto, že se na něj tak dlouho čekalo a předchozí díl byl super. Ale jinak stále vynikající.
Pro mě nejlepší díl ( i po přečtení čtvrtého). Super akční děj, humor.
Jako první kniha ze série mě nijak neoslnila. Chvíli to trvalo než jsem se zorientovala v novém světě. Ke druhému dílu jsem se musela přemlouvat, ale rozhodně nelituji. S každým dílem se série zlepšuje.