Njangu Njangu komentáře u knih

Všechno, nebo nic Všechno, nebo nic Kendall Ryan

Příběh se četl dobře. Ale dávám o hvězdičku míň za chování hlavní hrdinky. Asi se ve mně probouzí ženský feminismus, i když si o sobě nemyslím, že bych měla feministické sklony. Ovšem dost často tady v té sérii chybí nějaká sebeúcta. Možná je to jen můj pocit. Každopádně jinak to dějově nebylo špatné. Možná to mělo větší potenciál ohledně Katriny, mohlo tam být trochu víc napětí.

30.09.2021 4 z 5

Turbulence touhy Turbulence touhy Kendall Ryan

První díl byl vcelku pěkný, ale tohle už se tolik nepovedlo. Emmi nevěděla co chce a chovala se jako ublížená chudinka a vlastně jsem ani nepochopila proč. OK, byl to erotický román, ale tohle bylo trochu moc přitažené za vlasy. Hlavní hrdinka byla fňukna a to moc nemusím. Mám radši sebevědomé ženské, které ví co chtějí. Tahle se nechala jen přemlouvat.

No tak snad třetí díl bude lepší.

29.09.2021 3 z 5

Druhá šance Druhá šance Monika Knápková

Jestli jsou všechny knihy od této autorky psané tímto způsobem, tak asi už nikdy více. Slabý průměr ;( Škoda, čtu málo českých autorů, tak jsem tomu chtěla dát šanci. Ale toto byl omyl. Nevím, jestli ještě někdy zkusím něco od této autorky.

21.06.2021 2 z 5

Prokleté královny Prokleté královny Catherine Doyle

Tak přesně něco podobného jsem potřebovala. Po industriálních fantasy jsem se potřebovala vrátit mezi čaroděje do pohádky kouzlení.
Míč se mně tahle série líbí. Už se moc těším na poslední díl.

20.11.2024 5 z 5

Wim Hof – Ledový muž Wim Hof – Ledový muž Wim Hof

Zajímavý začátek, ale jako celek nic moc. Čekala jsem zajímavější čtení.

19.09.2024 3 z 5

Syn draka Syn draka Kristýna Freiová

Tak tohle nebyla knížka pro mě. Na můj vkus to bylo moc historické, rozvláčné a strategické. Všichni se ženou jen za vlastním zájmem a víceméně jen vše probíhá na bázi myšlenek a rozhovorů. Žádná zajímavá akce a napětí, které by mě nutilo číst dál. Dotlačila jsem to do konce, ale tenhle typ fantasy není nic pro mě.

08.08.2024 3 z 5

Už jsem ti to říkala?: Historky, které nechci zapomenout Už jsem ti to říkala?: Historky, které nechci zapomenout Lauren Graham

Neurazí, nenadchne.

Víc jsem z téhle knížky pocitů neměla. Knížka byla o malých náhledech do Laurenina života. Občas vtipné, ale málo. Čekala jsem asi víc vtipu a nadhledu.

10.04.2024 3 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Knížku jsem si vybrala, že v ní bude trochu napětí. Ale to mě zklamalo.
Děj byl jednoduchý a předvídatelný.
Dialogy a ostatní text mě vůbec nezaujal.
Budu se opakovat, celkové to prostě bylo jednoduché a nezajímavé. Očekávala jsem od knížky těchto dvou autorek víc. Dokonce jsem si myslela, že to odložím. Nakonec jsem to dočetla, ale jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy.
Vůbec nechápu, kde se vzalo tak vysoké hodnocení.

10.04.2023 3 z 5

Zrada vítězů Zrada vítězů Marie Rutkoski

Už teď se těším na třetí díl, jak se příběh bude vyvíjet dál. Moc pěkná série.

03.12.2021 5 z 5

Stůj při mně Stůj při mně Marcy Jell

Dobrý námět, ale je to spíš delší povídka, než plnohodnotná kniha. Chtělo to trochu propracovanější děj. Je to škoda, styl psaní není nejhorší, ale dějově je to moc jednoduché. Po dlouhé době to není úplné zklamání u české spisovatelky. Snad se to časem zlepší.

13.11.2021 3 z 5

Služebná Kessy Služebná Kessy Gabriella Smith

.... Hrůza. Přečetla jsem sice až do konce, ale bylo to tak jednoduché a ty dějové skoky. Ani jako novela to nestálo za nic.

01.09.2021 ztráta času

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Po všech kladných recenzí okolo mě, jsem se do této série pustila. Šest vran asi bylo trošku lepší. Přišlo mně, že tento druhý díl byl zbytečně protahovaný. Nicméně posledních 150 stran byla konečně ta jízda, kterou jsem očekávala. A líbilo se mně propojení s Grišou (i když minimální). Těším se na další sérii od této autorky.

01.09.2021 5 z 5

Let v oblacích Let v oblacích R. K. Lilley

Podobných knížek už jsem přečetla spousta, ale tohle nebylo moc povedené. Občas se nějaké části, které se povedlo, ale jako celek nic moc. Asi mně tam vadil moc spisovný jazyk v některých pasážích. Nevím. Rozhodně jsou mnohem lepší.

10.08.2021 3 z 5