nocnymotyl38 komentáře u knih
strašný guľáš mám z tej knihy)) ale teraz to ešte po kúskoch počúvam, sú tam mapy, rodokmene, tuto :) https://www.youtube.com/watch?v=qBnpcsazlFE&list=PL8VIJ52-Py4iVlEMjiWgCMtcJn6ntqxiI&index=29
pri čítaní mi v ušiach znel hlas galadriel, ale aj tento pán to načítal pekne)
dnes som si pozrela aj ten ošmraný film o tolkienovi, mne sa páčil
beren a lúthien, vďaka)
nemám rada také tie "ezo" kecy, tzv. knihy pre rozvoj, nemôžem si pomôcť, uspávajú ma ako kedysi učebnice, ale tu mi to nejako nevadilo, navyše je to graficky vyvedené tak, že človek ich môže pokojne preskočiť a nič sa nestane. nepreskakovala som, bavilo ma to, všetko, životný príbeh, matthewove básne aj ten kus jeho životnej filozofie. šťavnatý kúsok. našla som ju v synovej knižnici.
môj prvý fulghum, posteľ taká útla, že sa do nej ledva vlezie jeden, a taká plná všetkého možného aj nemožného). je to ako keď si s priateľmi rozprávate príbehy zo života, tu niečo uberiete, tu niečo pridáte, uroníte slzičku, niekde dojatia, niekde smiechu. ďakujem ti za tú knihu priateľ môj.
vypočuté ako rozhlasová hra https://www.youtube.com/watch?v=TMqQOk1f_zw
dočítané, za mňa áno, tých pár klišé bez problémov prehliadnem a dám si chrisa aj po 11x ak nejaký bude :)
kedysi čítané teraz napočúvané ako rozhlasová hra :) príjemná vec
príjemná spomienka na detstvo, tentokrát audio :)
sprvu mi to prišlo také roztekané, nie a nie sa poriadne sústrediť, ale potom niekde za polkou ma to chytilo a aj som sa bavila, ešte skúsim ďalšiu :)
tento druh postapo môžem, a vyhovuje mi aj denníková forma, spokojnosť
noo ako dobre noo, asi som prekriminálkovaná :) ale v podstate to má všetko, až možno trocho moc toho tam je chvíľkami :) ale dám si ešte niečo od mo, to určite
kde tu som sa v tom trošku motkala, ale ako celok a premostenie fajn, čítajte :)
romantika, milostné romány, romány pro ženy, čakala som jednoduchú oddychovku a aj som ju dostala, netreba mať veľké oči :) a popojedem
tak to tedy byla jízda, ja som spokojná, teším sa na pokračovanie :)