Janizoun komentáře u knih
Skvělá herečka, ale pan spisovatel zklamal.
Mám knihu ve své knihovně a je škoda, že žádná jiná kniha už o této skvělé herečce nevyšla.
Nádhera, skvěle napsaná knížka. Nemám co vytknout.
Tak z této knihy jsem byla malinko zklamaná.
Dějově to nebyla špatná knížka, ale styl psaní mi nevyhovoval. Jako čtyřnásobná mamina co vždy četla dětem jsem z této knihy nadšená nebyla a bohužel ani moc mé děti. Není špatná, ale není to ani žádná "hitparáda" :-)
Příběh o Johance, přátelství a o prasátku, se mi moc líbil i mým dětem.
Naučná, ale velmi zajímavá kniha.
Moc se líbila dětem (5 a 7 let).
Určitě se k ní budeme vracet.
Tak od této knihy, jsem očekávala víc. Styl psaní mi nevyhovoval, nebo spíš nevyhovuje dětem. Některé příběhy divně zformulované, nevím... Málokdy to mohu říct, ale tentokrát seriál překonal knihu. Škoda.
Kniha, která mě v mládí hodně oslovila a patří mezi mé oblíbené dodnes. Divím se, že zde nemá moc hodnocení.
Jsem fanynka, co dodat... Fanouškům se bude líbit :-)
Mně i dětem se moc knížka líbí :-) Zvířátka si chtějí upéct koláče ve veršované podobě, oceňuji.
Změna, která se mně líbí. Mé děti i já dáváme 5 hvězdiček a knížku doporučujeme :-)
Krásná, naučná knížka o dopravních značkách. Každá značka má svůj příběh... Opět mě autor knihy nezklamal, chválím super nápad.
Za mě 5 hvězdiček :-)
Krásná knížka pro děti i pro mě :-) Měla by patřit do knihovny, každého malého čtenáře.
Doporučuji.
Tato kniha mě neoslovila. Občas jsem se zasmála. A souhlasím s tím, že nenadchne ani neurazí. Za mě, tohle už ne :-)
Tuto knihu považuji za nepovedenou. Myslím, že děti jí ani moc nemohou pochopit. Já měla co dělat :-) Divné příběhy, na děti až moc moderní... Bohužel jediné co pochválím jsou ilustrace.
Tato kniha mě oslovila, když mi bylo čtrnáct let.
Jedna z mých prvních sci-fi knih. I díky ní jsem se postupně zamilovala do této literatury.
Velmi mě i mé děti opička Skořice dostala. Neustále jí musím dětem číst :-) Je velmi oblíbená, děti jí zbožňují. Je to velmi podařená knížka o slušném chování. Oceňuji autorovu schopnost humorným způsobem děti poučit. Chválím a doporučuji všechny tři knížky o opici Skořici , která skvěle čaruje :-)
Má další oblíbená knížka, má srdcovka z dětství.
Krásná knížka, líbila se moc i mým dětem, všem ty malé opičáky doporučuji :-)
Pěkná klasika, četla jsem jako holka, četla jsem mým dětem a všem se nám knížka líbila :-)
Knížka zprvu zajímavá, uvnitř spoustu krásných fotek, ale obsahově málo počtení. Hodnotím bohužel slabým průměrem, očekávala jsem mnohem víc.
Opět kniha, kterou jsem v mládí "hltala" a milovala. Je pravda, že dnes už je "zastaralá", ale dříve to byla "špica" mezi knihami v této literatuře. U mě má též čestné místo v knihovně i dnes. A je mi líto, že tu má tak málo hodnocení.