Nuttelka komentáře u knih
Jelikož Černé lži byly super, těšila jsem se i na tuto knihu, ale teda běda... Do půlky jsem se nudila, pořád jsem čekala, kdy se začne něco dít, dost přitažené za vlasy, proměna na jeden den v Brutální Nikitu, ale Jeremy dodal plusové body. Ale jak autorka píše, knihu buď milujete nebo nesnášíte, já jsem tedy neutral.
Ale neodradí mě to od toho, abych si přečetla další její počin Hříchy Hollywoodu.
Šmarjaaa, to byla blbost. Sice jsem to dočetla, páč jsem byla zvědavá, kam až je schopná zajít, ale takové chování jak její tak jeho... Ona totální blbka se sebevědomím až na půdu, poté úplně -náctileté ponižování a on fakt debil a ten konec? Úplně mi z toho bolí oči, nikdy víc...
Lex "Luthor", to je prostě číslo a s Gabi tvoří super pár, při jejich slovních přestřelkách jsem si připadala jak na tenisu :-))) Občas si myslím, že to bylo dost vyhrocené, ale jak se říká: nenávist a láska, to dělí od sebe jen malý krůček, i když zde to byla nenávist jen předstíraná... Jako oddechovku vřele doporučuji, bavila jsem se :-)
Všechny 3 díly přečtené za 4 dny, myslela jsem si, že série 3. dílem končí, ale kdepak... což nám závěr 3. dílu napovídá a jak jsem dohledala a jestli dobře pochopila, série má celkem 6 dílů a jeden finálový, tak jen doufám, že Baronet všechny postupně vydá. Protože potřebuju pokračování!!!
Jako byla to jízda, chytí vás to a nepustí, musela jsem pořád číst dál, abych zjistila o co vlastně jde. Jen prostě stále tápu, kam to zařadit, jelikož tento žánr mám ráda, nic podobného jsem ještě nečetla a teda fíííha, občas jsem se musela jít i zchladit :-))) Takových "samců - králů" kolem sebe, vůbec se Madison nedivím :-)))
Ale musím říct, že jsem asi o trošku víc fandila Natemu než Bishopovi.
Každopádně téma velmi zajímavé a jsem zvědavá, jak to všechno bude pokračovat dál...
Možná SPOILER
Také nemůžu hodnotit každou knížku zvlášť, beru to jako celek - jeden příběh... I když musím ale říct, že 1. a 3. díl jsou nejlepší :-)
Tessa s Hardinem mě zaměstnávali několik dní a musím říct, že i po přečtení na ně musím myslet, i díky tomu, že se určitě vypravím na filmové zpracování.
Musím říct, že i když teda Hardin byl fakt číslo, grázl, tak ho mám radši než Tessu, ježíš, jak ta mě místy vytáčela... Oba věčně na kordy, s každou stránkou jsem se bála, co zase vyvedou, čím si to zase všechno po*erou. A vždycky se něco našlo... Ale jak se Hardin postupně měnil a zklidňoval, strašně moc jsem mu držela palce.
Tessa je prostě Tessa :-) Díky Hardinovi se též změnila, zamotali si hlavu navzájem, láska, která jim vydrží až do konce života...
ALE... celý obrázek na Hardina a Tessu mi jaksi pokazil celý závěr série. Kdyby se celý děj ukončil ještě v časové linii, kdy oba studovali, max po studiích... Aby v očích zůstali stále jako "studenti", ale jak se pak hodně skákalo po rocích, řešili děti, těhotenství, prostě mi to k nim moc nešlo po tom všem, co se všechno řešilo a kvůli čemu byli stále na kordy, chápu, dospěli, ale...
KOMENTÁŘ K FILMU:
Kdo čeká kopii knihy, bude zklamaný, ale musím říct, že hlavní filmové postavy se mi moc líbily, filmová Tessa je mi mnohem více sympatičtější než v knížce a Hardin... bože Hardin, ten mi ale zamotal hlavu, uf... :-) Z knihy je tam asi tak 5%, ale i tak jsem z filmu nadšená, moje romatická dušička plesá. Jelikož je film přístupný od 12ti let, chápu, proč je to tak zpracované, i když spoustu věcí vynecháno a kdo knihy nečetl, úplně asi Hardina nepobere. Ale za mě tedy palec nahoru a díky filmu si koupím svou první knihu s filmovou obálkou, která se mi moc líbí a protože prostě HARDIN :-)
Skvělé doplnění mezer a spoustu zajímavostí :-) Kdo miluje Poirota, musí si tuto knihu přečíst :-)
Prostě a jednoduše Jude a její knihy zbožňuju a celou její knižní rodinku Montgomeryjů a Taggertů :-) Nantucket jsem si opravdu zamilovala a hned z fleku bych se na ostrov vypravila, krásný to sen. Hallie s Jamiem opět super dvojka, Čajové dámy výborné :-) Celá série se povedla na výbornou a už teď se těším, co dalšího si pro nás Jude připravila :-)
Po dlouhé době jsem opět sáhla po mé milované spisovatelce a prostě Jude nikdy nezklame :-) Příběh mě strašně bavil, Alix s Jaredem jsem si hned zamilovala a strašně jim fandila. Co se týče duchařské zápletky, tak pro mě to bylo tak přirozené, až úplně normální, jak to do děje zapadalo :-) Vůbec mi Caleb nevadil, bylo to zpestření a díky tomu bych na duchy i začala věřit :-) Kdo Jude milujete jako já, neváhejte a vrhněte se do čtení, já se vrhám na další díl...
No, nevím nevím, co si vlastně o knize mám myslet... Což se mi vůbec nestává :-))) Samozřejmě nejzajímavější byl zase konec knihy a očekávání dílu dalšího, jelikož stejně si to tak či onak přečtu, abych zjistila, co se vlastně s Ellou stalo. Ale co se týče Sary, ta mi v tomto díle vůbec nepadla do noty...
Tak tato série se mi bude myslím líbit víc než Stark trilogy... Sice než se dopracovali k jádru věci, tak to bylo jen samé vzdychání po Evanovi, ale i tak se mi to líbilo, hlavně, když jsme se konečně o Evanovi něco dozvěděli a Evan má u mě velké plus, že se lásce vůbec nebránil a vyslovení "miluju tě" se vůbec nebál :-) A je zajímavé, že se vždycky k sobě najdou dva, kteří si plně rozumí, i když je to na hranici zákona :-D No, jsem zvědavá, na další dva osudy ze "tří králů" :-)
Nooooo... Popravdě, nevím, co si o tom mám myslet :-D Trilogie Gabriela je super a teď jako že se do toho zapletou nadpřirozené bytosti??? Na Temnou Raven se těším, tak jen doufám, že nebudu zklamaná... A jen doufám, že Julienne nebude tak vážně nemocná, jak Princ zjistil :-(
Kniha je už takové příjemné pokračování, ale je super, že se dovídáme více i o dalších postavách, děj velmi rychle a svižně plyne, Gabriel je samozřejmě úplně úžasný, Julianne na svůj věk až moc moudrá a když zjistí, že je těhotná, tak za její chování bych ji jednu "majzla" :-D Ale strašně jim fandím a další šťastný happy end, které já mám nejradši :-) Takže za mě samozřejmě plný počet bodů a jsem zvědavá na další dílko, které u nás od Reynarda vyjde...
Jo, tak to mě fakt bavilo :-) Oba dva jsem si moc oblíbila a opět šťastný konec, dle mého gusta :-) I když tedy ten konec byl až moc pohádkový, na to, jak ji totálně odpálkoval a pak se objeví - dokonce i letí - u ní doma a vyzná se jí ze svých citů... Ale děj parádní, chci se podívat do Říma :-) Takže za mě knihu moc doporučuji, samozřejmě i s předešlým dílem ;-)
Kniha se mi moc líbila, i když je to úplně něco jiného, než na co jsem od Jude zvyklá... Příběh pěkně odsejpá, líbilo se mi, že o každé postavě se postupně něco dozvídáme a že se děj posouvá i o několik let dopředu... Ale tak nějak mi asi trošku chyběl na konci knihy epilog, kde by jsme se dozvěděli, jak to se všemi nakonec dopadlo :-)
Kniha mě z počátku moc nebavila, asi tak do půlky, takové moc dokonale přeslazené :-) ale od půlky mě děj chytil a nepustil, každopádně jako pokračování série dávám palec hore :-)
Knížečka zajímavá,nejdřív mě tedy štvala,že poslouchá jak pejsek,ale konec to napravil :-) Za mě tedy good!
Super čtení, kniha mě opět bavila a jen doufám, že bude další pokračování, jak to vlastně všechno dopadne :-)
bohužel jsem knihu teď četla v období, kdy na čtení moc chuť nemám a dosti mě unavoval neustálý sexuální maraton, by mi zajímalo zda tohle by normální člověk ustál :-))) ale ráda si přečtu, jak to všechno dopadne...
4 hvězdy dávám jen proto, že tam je ze začátku strašně velká podobnost s Odstínama, ale jinak se mi kniha líbila a jsem ráda, že je uzavřený děj... na konci mi dokonce i slza ukápla dojetím :-) ... každopádně další díl už mám objednaný a těším se na další příběh - Jaceův :-)