Nuttelka Nuttelka komentáře u knih

Zloděj Zloděj Tarryn Fisher

Tato série opravdu není můj šálek kávy, také mi to trvalo nějakou dobu přečíst... všechny postavy fakt příšerné :-) Nikdy více.

14.12.2022 2 z 5

Past lží Past lží Tarryn Fisher

Strašný psycho... Vůbec se mi nelíbilo to číst, hlavně první půlka knihy, jak se Leah chovala k Estelle. Poslední díl dočtu jen ze zvědavosti, jak to všechno dopadne, jestli se všichni pozabíjí nebo ne, jinak to ani říct nejde.

07.12.2022 3 z 5

Pomsta je sladká / Nevinnost Pomsta je sladká / Nevinnost Barbara Cartland

(Audiokniha)
Velmi jednoduchý předvídatelný děj. Nevím, zda bych knihu dočetla, ale v audio podobě je to výborný nenáročný relax :-)

10.11.2022 3 z 5

Nevěsty s.r.o. Nevěsty s.r.o. Kathy Smith

(Audiokniha)
I třetí várka "Sexy hrátek" je moc povedená. Více jsem se i nasmála, když se všichni vesměs chovají podle běžného scénáře, ale i kroutila hlavou, jak někteří chlapi (ale i ženy) uvažují :-) Všechny povídky jsou jen holá realita, žádné pohádky se šťastnými konci, ale opravdu každodenní koloběh života.
A prostě miluju interpretaci René Slováčkové, "žeru" každé její slovo :-) Za sebe opět můžu jen a jen doporučit.

Milenky s.r.o. Milenky s.r.o. Kathy Smith

(Audiokniha)
Pokračování "Sexy hrátek" opět nezklamalo. Ty příběhy jsou opravdu reálné, každodenní koloběh, prostě se to děje a dít bude i nadále. Nic není dokonalé, i když se to na první pohled zdá. Sex je prostě mocná čarodějka :-)

Manželky s.r.o. Manželky s.r.o. Kathy Smith

(Audiokniha)
Skvěle podané příběhy ze života, které se "bohužel" opravdu dějí... Úsměvné, smutné, realistické, vážné, bez přetvářky, ale vlastně zároveň i sexy, jak praví název audioknihy :-) Interpretace René Slováčkové je naprosto skvělá, poslech jsem si užila maximálně a rovnou si pouštím pokračování.

Milenci v Londýně Milenci v Londýně Barbara Cartland

(Audiokniha)
Vydavatelství Saga Egmont začalo vydávat knihy této autorky a myslím si, že nás bude asi hodně zásobit, když byla Barbara tak produktivní :-) Obálky audioknih jsou opravdu moc povedené a obávám se, že se mi asi budou i více líbit než samotné děje knih :-)))
"Milenci v Londýně" jsou velmi průměrné dílo, hodně velká oddychovka, u které vůbec nemusíte přemýšlet. A také bych spíš očekávala, že tyto romány pro ženy budou číst hlavně ženy, tak i možná proto z toho nejsem tak nadšená. No, uvidíme, jaké budou další díla v audio verzi...

27.06.2022 3 z 5

Moje fantazie o únosu Moje fantazie o únosu Reiner Larsen Wiese

Trošku nezvyklé poslouchat Lenku, když namlouvá z pohledu muže :-) V tom jsem se trošku ztrácela, ale jinak to nebylo vůbec špatné, opět takový průměr, který vás nenadchne ale ani neurazí...

30.07.2021 3 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Tak já nevím... asi nejsem v tom správném rozpoložení, abych z děje byla paf, ani mi to nepřijde nijak originální. Lachlan se chová většinou jak totální magor, stejně víme, jak to dopadne, přes nějaké zádrhely si vyznají nehynoucí lásku až za hrob :-) Třetí díl si přečtu už jen z důvodu, abych věděla, jak to dopadne, jaké překážky ještě budou muset zdolat a zvládnout, aby měli svůj "happy end" :-)
Takže pro mě tento díl takový průměr, neurazí - nenadchne... bohužel.

25.07.2021 3 z 5

Najez se se mnou Najez se se mnou Sarah Skov

(SPOILER) (Audiokniha)
První půlka je zaměřená hlavně na jídlo, kde vás přepadne chuť jít něco upéct :-)
Fantazírování o kuchaři, který soutěží ve vaření a ejhle, ve druhé půlce povídky se sejdou a hned si spolu užijí... nevím, takové dost naivní, interpretace Lenky je opět na této povídce asi to nejlepší, proto dávám 3***

15.06.2021 3 z 5

Vzpomínky na tebe Vzpomínky na tebe Sarah Skov

(Audiokniha)
Tak toto je jedno hodně velké špatné, úplně zbytečná povídka, Terš svou interpretací to úplně "zabil" a celý námět je úplně nereálný...

15.06.2021

Údržbář - Sexy erotika Údržbář - Sexy erotika Marianne Sophia Wise

(Audiokniha)
Řadím mezi takový průměr, interpretace Terše tady byla také o něco lepší než v jiných povídkách.
Je to takový letní mini erotický zákusek, který vás dokáže i trošku navnadit či polechtat :-)

14.06.2021 3 z 5

Tinder taxi Tinder taxi Lea Lind

(Audiokniha)
Lepší průměr... Takové svezení v taxi, které nakonec skončí v posteli, proč ne :-)

06.06.2021 3 z 5

Doktor nemrava Doktor nemrava Olrik

(Audiokniha)
Příjemná oddechovka, schvaluji a souhlasím se zpestřením ve vztazích, když to zavání stereotypem :-)

04.06.2021 4 z 5

Voyeur Voyeur Cecilie Rosdahl

(Audiokniha)
Neurazí, ale ani nenadchne. Opět takový slabší průměr

04.06.2021 3 z 5

Posedlá Owenem Grayem Posedlá Owenem Grayem Sarah Skov

(Audiokniha)
Horší průměr, tak nějak nevím, co jsem to poslouchala, zda přítomnost nebo představy nebo obojí dohromady. Tato povídka mě moc neuchvátila.

04.06.2021 2 z 5

Muž feminista Muž feminista Sarah Skov

(Audiokniha)
Tak u této povídky jsem si zase spravila chuť :-) Lenka Švejdová to prostě umí. Velmi příjemná a lechtivá jednohubka.

21.05.2021 4 z 5

Červený diamant Červený diamant Olrik

(Audiokniha)
Řadím mezi horší průměr, příběh mě moc neoslovil a v podání Libora Terše prostě provar, neumí to "prodat" jako skvělá Lenka Švejdová.

21.05.2021 2 z 5

Nymfa a fauni Nymfa a fauni Olrik

(Audiokniha)
Takový lepší průměr... Dostat od manžela takové překvapení - dárek k výročí svatby, asi bych se také nezlobila :-)

05.05.2021 3 z 5

Sex v autě Sex v autě Sarah Skov

(Audiokniha)
Takový slabší průměr, jiné tyto povídky jsou mnohem lepší...

04.04.2021 3 z 5