Olava komentáře u knih
Četla jsem ji v rámci povinné literatury při studiu. Byla jsem mile překvapena, že se to tak parádně hodilo do mého vkusu. Srovnávání x nesrovnávání - je to výborná kniha.
Nepatřím do seriálové šílenství (viděla jsem pouze jeden díl takřka proto, aby mi všichni už dali pokoj). O to víc si užívám knihy. Byl to sice trochu boj s postavami, hlavně ze začátku - spousta jmen, kdo kam patří a podobně, ale když se v tom konečně najdete, zjistíte, že je to daleko propracovanější, než jste si mysleli.
Harry Potter uchvátil mé srdce. Ke knize se stále vracím a nemám, co k tomu dodat než: After all this time? Always...
Velmi dlouho jsem odolávala Terrymu a jeho Zemeploše. Jak neuvěřitelně mile jsem byla překvapená, jakému dílu jsem se to vyhýbala. Fantastický svět plný humoru a tak absurdních situací, že musíte číst dál.
Není lehké popsat knihu tak, aby se komentáře neopakovaly. Není však mnoho knih, které by dokázaly tak chytit za srdce, jako mě právě tato. Krátké kapitoly nutí čtenáře číst dál a dál, dokud nezjistíte, že jste to přečetli téměř jedním dechem. Báječně zpracovaný příběh, který nezůstane přečtený pouze jednou.
Příběh měl velmi slušný potenciál, který ale autorka bohužel nevyužila - jakoby spíchnuté horkou jehlou, velmi nepravděpodobné. Nedokázala jsem příběhu uvěřit. Pro mě zklamání.