Olga8480 komentáře u knih
Životní příběh tří generací žen jednoho rodu mě nadchl. Asi i pro to, že jsem si u čtení mnohokrát vzpomněla na vyprávění životních příběhů svých rodičů a prarodičů.
A jelikož je to moje první seznámení s autorkou nebudu váhat vyhledat si její další knihy.
Hlavní hrdinku si od samého počátku oblíbíte a tak vás i rozesmutní její těžký život.
To jak se její krasné a poklidné dětství mění v každodenní hrůzy koncentračního tábora. S nadějí, že po ukončení války se obrátí vše opět k dobrému. Jenže zjišťujete, že k tomu v jejím případě bohužel nedochází.
Od začátku do konce kniha plná zvratů a děje který vás strhne svým napětím.
Už se těším, jak se za čtu do dalšího dílu a opět se ponořím do vyšetřování spolu s Kate a Tristanem.
Od první stránky po poslední se ani na chvilku nenudíte a jen si užíváte strhující příběh.
Už mám připravený další díl a moc se těším jak si ho s Erikou opět naprosto vychutnám.
Opět jsem si knihu velmi užila. Stránky jsem přímo hltala očima a těšila se z toho jak se tento skoro zapomenutý případ o malé Jassice a samotný život Eriky vyvíjí.
Tahle kniha vás dostane nejen příběhem, ale i tou která ho vypráví. Moc krásně napsaný a neskutečně smutný.
Opět jsem si i tento díl přečetla s velkou chutí. Nuda s touto knihou rozhodně není a napětí si užíváte celou dobu. Jsem zvědavá jaký případ na hlavní hrdiny čeká v příštím dílu...moc se těším.
Opět jsem si příběh moc užila. Prostě si jen užíváte každou stranu, kde se vám odkrývá nejen postup vyšetřování, ale i životní příběh Eriky.
Moc se mi líbilo téma, kde každá dívka slepě uvěřila tomu co jí sociální síť nabídla o jejím protějšku. Nejen že se na sociální síti mohl stát vrah přesně tím co tyto dívky přitahovalo, ale i ony mu díky ní poskytly množství informací o svém životě.
Co na to říct...opět super příběh. Pro mě jsou knihy Elle Kennedy skvělou volbou k relaxu a pobavení. Vždy se při dočtení jednoho dílu nemůžu dočkat koho si vybere pro ten další.
Čtivý příběh plný romantiky, který vás pobaví tak, že se při čtení nemůžete přestat potutelne usmívat...v určitých fázích jsem se smála tak, že i moji sousedi museli nadskočit.
Už se těším az se pustím dočtení dalšího dílu...Risk
Tento díl jsem přečetla jedním tahem. Prostě nešlo knihu odložit....opět vzrušení a zábava v dokonalé souhře.
Co na to říct...prostě super.
Dychtivě jsem začala číst a odmítala knihu zavřít. Opět mě četba hodně pobavila a popravdě i nažhavila
Pro mě první seznámení s autorem a hned vím, že našel novou fanynku.
Moc se mi líbilo téma knihy a skvěle se doplňují tým vyšetřovatelů. Kteří vás zavedou do napjatých situaci, ale dokážou i pobavit.
Zase jsem se nemohla donutit knihu odložit a jít spát :D Krásné zamotaný příběh a Britt s Raleym jsou prostě skvělí.
A jako vždy vás rozuzlení hodně překvapí a nadchne.
Kdo si přečtěte jednu knihu od této autorky, tak nemůže jinak a musí přečíst všechny .... prostě opět skvělý příběh.
Krásný příběh o tom, že i když se Corey obrátí život na ruby můžete být opět šťastná. Od prvního setkání s Adamem to mezi nimi jiskří. A vy si každou stránku užíváte s tím, jak se nemůžete dočkat, jak to mezi nimi bude dál.
Pro mě moc příjemné překvapení. Jsem ráda že se autorky nebáli tématu gayů....bylo to krásné čtení, které navnadilo na další díly.
Opět skvělý příběh, napětí, romantika a překvapení na závěr. Člověk se s touto autorkou nenudí.
Styl jakým píše Sandra Brown vás prostě chytne a nepustí. Knihu jsem přečetla jedním tahem....prostě ji nešlo odložit. Skvělý příběh plný napětí a očekávání jak to vše dopadne. No a konec...tak to bylo překvápko. Krása