Oli1104 Oli1104 komentáře u knih

Hra na lež Hra na lež Tess Stimson

Kniha byla zajimava, to kazdopadne. Me prilis nebavily ty sexualni sceny, myslim , ze to tam moc nepatrilo.
Konec se mi tedy nelibil, ale celkove, jako oddychovou dovolenkovou knihu urcite doporucuji.

09.09.2018 3 z 5

Oběť Oběť Arnaldur Indriðason

Ma prvni islandska detektivka. Cetla se moc dobre, jazyk pomerne jednoduchy, ale to me nijak nerusilo, obzvlast, kdyz jsem knihu cetla na dovolene.
Elinborg mi byla moc sympaticka, urcite se k ni vratim v dalsich knihach.

09.09.2018 4 z 5

Nestydaté pohádky Nestydaté pohádky Jitka Moody

Neco tak strasneho jsem jiz dlouho necetla. Pouzity jazyk je velice slaby. Kniha je nudna. Rozhodne nedoporucuji.

28.07.2018

Tajný přítel Tajný přítel Chris Mooney

Predchozi autorovy knihy jsem necetla, ale tahle me naprosto pohltila. Naprosto doporucuji.

19.06.2017 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Po Snehulakovi nastalo obrovske zklamani. Kniha me naprosto nedostala, nedokazala jsem se do ni ponorit. Byla zdlouhava a pro me, z velke casti nudna.
Jsem ale presto zvedava na dalsi Nesbovy knihy.

28.05.2017 1 z 5

Matka v krizi Matka v krizi Simona Monyová (p)

Knizka je ctiva, o tom zadna.
Problem s knihami S. M. Mam takovy, ze po precteni treti, ctvrte, ma clovek pocit, ze cte vlastne porad jedno, a to stejne. Jina jmena, trochu jine okolnosti, ale porad to same.

27.05.2015 2 z 5

Případ Ludvík Případ Ludvík Oliver Pötzsch

Knizka se cetla moc dobre, i kdyz v ni bylo spoustu, podle meho nazoru, nesmyslu.

20.05.2015 3 z 5

Rozpuštění Rozpuštění Christopher John Sansom

Naprosto uzasna historicka detektivka. Zcela urcite si koupim i od autora dalsi knihy.

22.06.2014 5 z 5

Srdceboly Srdceboly Simona Monyová (p)

Hrdinove a hrdinky knih S. Monyove maji naprosto stejny slovnik, takze clovek ani nevi, kterou zrovna knihu cte.

Takze, knizku jsem precetla behem jednoho dopoledne, spise ze zajmu, jak moc se v teto knize promita ci nepromita jeji zivot.

Ke koupi bych knihu rozhodne nedoporucila. K precteni ale ano, proc ne....

28.04.2014 2 z 5

Konečná teorie Konečná teorie Mark Alpert

Je zajimave, proc nektere knihy spadnou do tech "Levne knihy" obchodu. ( Koupila jsem za 49 Kc )

Konecna teorie se mi libila moc, pro me naprosto srovnatelna s do nebes vynasenym Danem Brownem. Dej byl napinavy, mozna nekde bylo moc "technickych popisu", ale nerusilo to.

Takze za me rozhodne 5 hvezdicek a zkusim od autora najit a precist dalsi dila.

19.02.2014 5 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Stejne nadseni jako u Andelu a Demonu se u me nekonalo, nicmene pozitek z knihy je velky. D. Brown si u me urcite po Ztracenem symbolu napravil reputaci.

10.01.2014 5 z 5

Setba Setba Fran Ray

Tak knihu jsem precetla takrka na jeden zatah.
Souhlasim, ano, je tam ovsem i na muj vkus moc mrtvol, moc postav vubec. Nijak to ale ctenarsky dojem nerusi.

10.01.2014 4 z 5

Tři osudy Tři osudy Nora Roberts

Je to moje prvni kniha od N. Roberts. Nijak me neuchvatila, ale ani nezklamala, a proto si urcite autorku vyberu i priste.

10.01.2014 3 z 5

Blízký konec Blízký konec Robin Cook

Tak ani mne nebyl hlavni hrdina sympaticky. Dokonce ani Janet. Nemeni to ale nic na faktu, ze se mi knizka cetla dobre a nezklamala me.

19.09.2013 5 z 5

Bezmezná ctižádost Bezmezná ctižádost Ken McClure (p)

Moc jsem nepochopila zmenu nazvu knihy, nicmene to nemeni nic na tom, ze knize nemam co vycist. Precetla jsem ji jednim dechem.

11.09.2013 5 z 5

Přítulný Zajíček Přítulný Zajíček Magda Váňová

Ackoli povidky nemam moc rady, u teto knizky to nevadilo, zejmena kvuli propojeni postav.
Od spisovatelky Vanove je to pro me prvni knizka, "na vetvi" z ni nejsem, ale pokud se mi do ruky dostane nejaka jeji dalsi kniha, urcite si ji prectu.
Treba se mylim, ale je to podobny typ knih jako od Simony Monyove. Precist, ale uz se k nim nikdy nevratit.

30.08.2013 3 z 5

Krásné zlo Krásné zlo Rebecca James

Knihu jsem koupila v jednom internetovem knihkupectvi aniz bych tusila, ze je to psychologicky thriller "PRO MLADE ".

Ano, je.

Dej byl velmi pruhledny, dalo se od prvnich stranek odhadnout, co se bude dit dal.
Knihu jsem precetla, ale vim, ze se k ni nikdy nevratim.

01.08.2013 1 z 5

Jidášovo evangelium Jidášovo evangelium Simon Mawer

Z tech tri dejovych linii mne prisla nejzajimavejsi ta "svitkova". Kniha me ale nijak neuchvatila, dokonce jsem ji nekolikrat odlozila a zase se zpet vratila.
Vsechny knihy jsem zatim docetla, tahle ale nemela daleko od toho, abych ji zasunula hluboko do knihovny a nechala na ni prasit.

15.07.2013 2 z 5

Epidemie Epidemie Robin Cook

Kniha jako celek se mi libila, skvele se cetla, ostatne jako vsechny Cookovy knihy. Zklamana jsem ale z konce, ktery byl podle meho nazoru trochu nesmyslny.

09.05.2013 3 z 5

Diagnóza Diagnóza Ken McClure (p)

Vyborne, jako vsechny McClurovi knihy.

22.04.2013 5 z 5