Bezmezná ctižádost přehled
Ken McClure (p)
Pozornost doktora Saracena vyburcovaly podivné události posledních dní. Vloupání do márnice a nevysvětlené zmizení některých těl však není to jediné, co mu nedává spát. Je vůbec možné, že jedna z pacientek zemřela na nákazu, která měla být vymýcena už před několika sty lety?
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2009 , AlpressOriginální název:
Pestilence, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezmezná ctižádost. Přihlašte se a napište ho.
Dobrodružné, napínavé a thrillerové, tak nějak vše dohromady, ale funguje to vcelku parádně. Zakončení mohl autor zpracovat lépe, vypadá jako by to strašně spěchalo do vydání, takové rychlé a hektické, ale jinak dílko v žánru na pohodu.
Čtivé, svižné i celkem uvěřitelné (no, pár momentů bylo trochu přitažených za vlasy). Vytkla bych autorovi jen ten zkratkovitý konec. Oproti pěkně vystavěnému příběhu na předchozích stránkách se konec jeví příliš rychlý a odfláknutý. Ale jinak jsem se od knihy nemohla odtrhnout a za dva večery jsem ji přelouskla.
Kniha Bezmezná ctižádost v seznamech
lékařské prostředí thrillery nemocnice, špitály
Skrýt reklamy
Moje první kniha od tohoto autora.
Námět nebyl vůbec špatný, jak aktuální se zdá, když si to ještě všichni pamatujeme z covidu. Začátek je slabší, poté se ale příběh rozjede a čte se moc fajn. Konec byl ovšem hodně uspěchaný, autor mohl klidně více rozpracovat, co se s městem bude dál dít. Čtyři hvězdičky, ale autora určitě nezatracuji a pokud se mi dostane do rukou něco z jeho další tvorby, ráda si to přečtu :)