oresvo Online oresvo komentáře u knih

Tajemství Tajemství Julie Garwood

Takové milé čtení co pobaví, člověk se zasní.
Judith se mi líbila , byla taková svá, sympatická , Iain se mi taky libil , nebyl to žádný despota, možná lehce arogantní ale to už muži bývají ????

15.03.2021 5 z 5

Mumie se vrací Mumie se vrací Max Allan Collins

Knihu jsem četla hned jak jsem uviděla první díl v kině. Moc se mi to líbilo . Krásně napsané , člověka dej vtáhne do příběhu.

14.03.2021 5 z 5

Svatba Svatba Julie Garwood

Druhy díl mě bavil . Bylo fajn cist jak dopadli hrdinové prvního dílu.
Connor byl tvrďák, Brenna naivka, až moc rychle střídala emoce , prakticky nekladla žádný odpor se svatbou ani ničím jiným.

Ale jinak jsem to četla velmi rada . A bavilo mě to .

14.03.2021 5 z 5

Nevěsta Nevěsta Julie Garwood

Začátek byl sice malinko zdlouhavý ale i tak vtipný. Krásná romance se skotskou tématikou.
Aleca jsem si velmi oblíbila , na venek tvrdý jako kámen ale uvnitř trpělivý chlap.

12.03.2021 5 z 5

Závazek Závazek Elizabeth Kachips (p)

Tak tohle mě nadchlo. Četlo se krásně , zanechalo mi to úsmev na rtech. Příběh mě pobavil.

12.03.2021 5 z 5

Někdo to rád skotské Někdo to rád skotské Suzanne Enoch

Tenhle poslední díl se mi libil nejvic. Je pěkné jak se autorka vrátila a shrnula všechny sourozence .
Medvěd byl ale super . Takovej malej golem.

21.02.2021 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Tak tohle se mi vážně líbilo. Cain byl sice rádoby drsňák ale s dobrým srdcem, Rachel některý věci moc analyzovala ale jinak to bylo napínavé a humorné.

21.02.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Kniha byla neskutecná, humorná, občas vážná ale konec byl super. Krásně se četla. Byl to zas jiny příběh , ale moc se mi libil.holky to proste umí ????????

19.02.2021 5 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Sice některé pasáže byly zbytečně dlouhé ale jinak se mi celkově kniha líbila .
Alex je drsný, hulvát, egoista a bývalý feťák, ona naivka. Ale umí to s ním.

18.03.2020 5 z 5

PS: Chybíš mi PS: Chybíš mi Winter Renshaw

Tahle kniha mě bavila ještě víc jak to předešlá ( PS: nesnáším tě ). Humorná , romantická, dobře se četlo.

13.03.2020 5 z 5

PS: Nesnáším tě PS: Nesnáším tě Winter Renshaw

Kniha mě velmi bavila, byla ke konci i napinava , za mě pekne cteni co vykouzlí úsměv na tváři.

13.03.2020 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Tahle série je vážně dobrá, tenhle příběh jsem hltala. Bylo to napínavé, vtipné a romantické. Reece jsem si hned oblíbila , Roxy je střevo ale chápala jsem její bolest.

12.01.2020 5 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Opět super cteni. Docela drsné prostředí ale bylo to super. Opět se mi líbilo jak se vraceli páry z předešlých dílu.

10.01.2020 4 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Přečetla jsem jedním dechem, sice první díl byl malinko lepší ale i tohle bylo hodně dobre. Libi se mi jak se vrací autorka k předešlému paru ????

10.01.2020 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Kniha se četla sama, bylo to humorné . Cala jsem si zamilovala hned od začátku , Avery jsem chápala , vzhledem k tomu co se ji stalo. Po přečtení jsem hned sáhla po dalším díle .

06.01.2020 5 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Taková lehká , vtipná oddechovka ????

02.01.2020 5 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Tak tohle byla jízda. Četlo se to jedním dechem, takovýho boxera bych brala taky i s jeho temnou stránkou ????. Od začátku do konce mě knížka bavila.

26.12.2019 5 z 5

Pokušení osudu Pokušení osudu Alissa Johnson

Kniha byla hezká ale jednou mi to stačilo, nijak neurazí ale ani nenadchne.

25.12.2019 4 z 5

Leopard a orchidej Leopard a orchidej Kathleen E. Woodiwiss

Kniha se mi velmi líbila i když občas jsem měla chuť hlavní hrdinku proplesknout. Chovala se jako nána. On naopak byl neskutečně nad věcí. Ale jinak to bylo dobrý ????

18.12.2019 4 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Kniha se mi velmi dobře četla a líbila, asi miluji zle kluky ????. Příběh byl poutavý, lehce humorný.

17.12.2019 5 z 5