otesánek komentáře u knih
Je mi líto, že je konec. Tak krásně se mi četla. Nic náročného a přece napínavé. Všechny tři knihy se mi líbily. Určitě se k nim někdy vrátím.
Četla jsem v recenzích, že tento díl nic moc a nuda. No přehršle akce v ní opravdu není, ale kniha mne bavila. Nenáročné čtení podněcující fantazii. Večer před spaním příjemná pohádka :)
krásně se čte jedním dechem :)
Skvělá knížka. Čte se jedním dechem. Do konce přemýšlení kdo je vlastně onen pachatel. Pro milovníky detektivek z historického prostředí je to ideální čtení. Žádné zdlouhavé popisy a přece si člověk dokáže představit nevlídnost tmavé rokle atd. Jsem nadšená a mohu vřele doporučit. Už se těším až si od autora přečtu i jinou knihu
Tak bohužel mě kniha neuchvátila tak jak jsem čekala. Hobita jsem přečetla jedním dechem, ale tohle bohužel. Líbí se mi ta myšlenka krásného světa plného Elfů, trpaslíků, hobitů a jiných bytostí. Tento svět je úžasně propracovaný a promyšlený, ale bohužel některé pasáže tak zdlouhavé, že jsem skoro zapomínala kde a co a jak a s kým. Tak že bohužel nevím jestli někdy dostanu chuť číst i další díl.
Začátek jsem četla rychle a nevěděla jsem kdy přestat. Když jsem se dostala do druhé poloviny knihy začala mě místy až nudit. Dočetla jsem ji spíš silou vůle. Za sebe říkám ano stála za přečtení, ale jednou stačilo.
Moc povedená knížka. Myslím že by ji, ale měli číst čerstvé maminky. Asi číst jí bezdětná moc mi toho neřekne. Takhle se občas pousměji nad tím co asi mému malému "prevítovi" šramtá hlavičkou.
Zábavné a originální pohádky. Poutavé pro děti a skvělé pro pohlazení duše dospělého. I když už syn spal nedalo se přestat číst. :)