pablii komentáře u knih
Za mě je kniha zcela v pořádku, Než jsem si ji přečetla, některé věci jsem také tak dělala, ale nechám se inspirovat i dalšími nápady.
Velký palec nahoru !!
Touhle knihou jsem byla velice příjmně překvapena. Nadchla mě už od prvních stránek, je originální, napínavá až do konce (aspoň pro mě) a hlavně na mě působí děj přirozeně.
Jak se zmiňuje i v komentářích níže, kniha je opravdu jiná a tím je pro mě zajímavější a zařazuji ji do nejlepších knih, co jsem četla.
Harry brzy napřečtenou v dalším díle !!
Jako první se mi dostal do ruky zatím poslední díl Krotitel. Nevěděla jsem, co očekávat, ale podle anotace a obálky (na tu dám hodně) jsem se do knihy začetla. Po pár stránkách mi byl děj i hlavní postavy velmi sympatické, tak jsem se rozhodla, že začnu číst od prvního dílu. Nakonec mě Fjällbacka tak pohltila, že jsem si později dokoupila celou sérii. Už jsem u sedmého dílu.
Ledová princezna překvapila, dobře se mi čte a jsem ráda, že jsem do knihy investovala a vůbec do celé série knih této nadané spisovatelky. :)
Kniha mého dětství!! Četla jsem jí neustále, sotva jsem dočetla poslední stránku, hned jsem začla odznovu. Má pro mě velký citový význam.
knihu jsem přečetla během chvilky jedním dechem...nádherné komiksové ilustrace, úsměvný příběh psaný životem...za mě TOP!