Paja1709 komentáře u knih
Druhý díl ze série a opět krásně napsaný příběh. Musím, ale říct ze první dil byl pro mě trochu víc napinavejsi.
Moc pěkný příběh z dvacátých let.Hned se jdu pustit do 2 dílu.
Moje první setkání s autorem a přiznám se ,že jsem po přečtení trochu zmatená. Styl psaní mi připadal takový jednoduchý a chaoticky. Nevěděla jsem na co se zaměřit víc .Jestli na minulost Megan nebo na případ, který vyšetřuje .A k tomu jsem se někdy ztrácela v ději.No dám ještě šanci 2 dilu.
Druhý díl série je z pohledu Lily a jejího syna Joshe. Me se první díl líbil o trochu víc.Asi to možná bude tím, že jsem tady u druheho dilu věděla jak to vše dopadne. Pokud se někdo chystá na sérii, tak určitě číst od 1 dílu.Uz se těším na 3 díl který má být o Lucasovi.
Líbí se mi příběhy, které píše Mia Sheridan. Při té spoustě knih co vychází vždy je její příběh jiný. A tak to bylo I tady. Uz se nemůžu dočkat druhého dílu. Naštěstí nemusíme dlouho čekat.
Velmi pěkně napsaná kniha z 2.sv.valky. Zvlášť ted ,když vychází plno knih z tohoto období a některé mi připadají že jsou napsané jen proto ,že toto téma ted nějak letí. Takže tato kniha urcite patří mezi ty dobré a doporučuji .
Vzdy jak vyjde nový díl si říkám s čím nás může ještě Tim Weaver překvapit a vzdy se mu to podaří. Tento díl byl prostě skvělý. Kniha se cetla úplně sama.A konec knihy byla teda jízda.Tak jen doufám, že se brzo dočkáme nového dílů, jelikož ten konec .......
Za mě skvělý první díl nové série.Prvnich pár kapitol mi dělalo trochu problém si zapamatovat všechny jména,ale
Jinak od začátku velmi napínavé. No a když už jsem si myslela ,že vše vím , tak to opět bylo jinak.Takze já doporučuji a těším se na další díl s Indirou.
Kniha se hned od začátku četla velmi dobře.Napinave celou dobu. Ale pro mě byl ten konec nějak zbytečně prekombinovany.
Velmi pěkný příběh. Autorku hned řadím mezi oblíbené. Doufám, že se dočkáme I dalších knih.Shari J.Ryan píše hlavně o 2.sv.valce a to pramení z toho že je potomkem dvou přeživších holocaustu. Na googreads maji všechny jeji knihy velmi vysoké hodnocení.
Další pěkný příběh od autorky. Musím, ale říct, že mě časová linie z války nebavila tak jako po válce. Taky jsem se někdy ztrácela ve čtení, že jsem si musela odstavec přečíst znovu abych pochopila souvislost.Nevim jestli to nebylo způsobeno překladem. To nic nemění na tom ze se těším na další knihu od autorky.P.S. Ale Skříň plná Diora prostě vede.
Kniha se mi líbila o dost víc než druhý díl.Jen si myslím ze konec byl takový useknuty,rychlý. Za mě prostě vede první díl Liliana.
Me se kniha líbila.Hodne i člověka nutila přemýšlet o lásce,přátelství ,rodině. Doufám, že se brzo dočkáme další knihy od autorky.
Opět skvělý dil.Myslim ,že zatím každý díl ze série je sázka na jistotu pokud si člověk chce přečíst dobrý thriller.
Na tento díl jsem se moc těšila, jelikož jsem byla zvědavá jaké do bude až se Madison vrátí domů a hlavně jestli očistí své jméno. Ja jsem spokojená opět skvělý díl.No v originále už je 5 dílů, tak doufám, ze se brzo dočkáme u nas 3 dílů.
Opět pěkná romantika na víkend. Možná mohla mít o pár stránek min. Ale přiznám se ,že první díl se mi libil asi o trochu víc.
První díl Hrob mé sestry jsem četla asi před pěti lety. A od té doby čekala kdy u nas vyjde další díl.No jsem ráda, že jsem se konečně dočkala. Opět skvele čtení.Jen doufám, že na další díl nebudeme zase tak dlouho čekat.
No přiznám se ,že toto se moc nepovedlo.Vime že pokud píše knihu společně s Vi Keeland, tak knihy jsou skvělé ale samostatně ji to moc nejde. Pokud bych hodnotila, tak dám maximálně 3*