Paja1709 komentáře u knih
Další pro mě velké překvapení(ceska autorka)Kniha mě chytla od samého začátku. Tady bylo od všeho trochu.Erotika,zápletka,romantika i pár smutných okamžiku. Určitě si nenechám ujít další díl.
Wouuu to bylo prostě wouu.Uz dlouho jsem se u knihy nenasmala jak u této. I moje drahá polovička se mě ptala co mi je :-)Morgan byla prostě číslo.Vim ze tady budou komentáře 10 lete dite a toto?No v dnešní době je vše možné. Nejvíc mě dostala otázka Jak chutná penis?Kniha se dá číst i samostatně. Pokud bych mohla tak dám klidně víc * a můžu jen doporučit.
Máme tady třetí díl tentokrát s Levim.Musim říct ze se mi líbil víc než předchozí. Od začátku velmi napínavý s kriminální zápletkou
Líbilo se mi i jak to autorka pojala a v kapitolách se vracela do minulosti .O to víc mě to nutilo číst. Těším se na další díl.
Na knihu jsem byla hodně zvědavá. České autorky a tento žánr mi prostě nesedí. Ale tady jsem byla velmi mile překvapená a zvlášť pokud to je autorcina prvotina.Troufam si říct, že s přehledem strčí do kapsy půlku knih co u nás vychází.Jen ten konec mi připadal takový uspěchany. Po docteni Doslov se asi můžeme těšit na další knihu,kterou si určitě přečtu.
Kniha se cetla dobře. Gavin i Jordan byli zlaticka, ale přišlo mi to až moc preslazene.Druhy dil si určitě přečtu.
Druhy dil ze série Edenovi mi přišel o trochu slabší než ten prvni.Ale i tak se cetl dobře a opět skvělý Epilog. Podle poslední kapitoly víme, že další díl bude o Talli a už se těším.
Za mě zatím nejlepší dil.Serie s Jackem už má 20 dilu ,tak se určitě máme na co těšit.
Ja jsem se bavila.Kniha prectena během jednoho dne.Doufam že se brzo dočkáme 2 dilu s Cam.
Nová série a já si prvni dil užila. Kniha se mi hned od začátku cetla dobře no vraha jsem teda neuhodla.Uz se těším na další díl s Ravenem.
Ja mam tuto sérii moc ráda.Cetla se dobře. Jelikož v předešlých dílech byl Miller takový klaun :-) tak jsem čekala něco víc.Me prostě v tomto příběhu něco chybělo. Pořádná akce,zápletka. Tady vlastně bylo trochu drama v posledních dvou kapitolách. Ale i tak se těším na další díl se s Stevie.
Můj oblibeny autor. Tento díl byl tak trochu klidnější než jsem u něj zvyklá. Ale i tak jsem si knihu užila.
Čekala jsem tak nějak jednoduchou oddechovku,ale dostala jsem úplně něco jiného,lepšího. Naprosto souhlasím s komentářem Jenny46.Krasne to bylo.
Skvělé. A rodina Reynolds byla prostě úžasná. Moc jsem se bavila při čtení SMS zpráv mezi sourozenci. Doufám, že na druhý díl nebudeme čekat dlouho.
Předchozí série od autorky se mi líbila.A 1 díl této nové mě bavil též. Jelikož hlavní představitelé jsou trochu starší než v predchozi sérii,tak to bylo trochu jiné ,lepší.Tesim se na další díl.
Když jsem tehdy dočetla 1 díl, tak jsem napsala ,že tady určitě máme novou skvělou sérii. Dnes jsem dočetla 5 díl a porad si stojím za svým.Tato série je skvělá. Musím říct,že tento díl mě hodně vzal.Vzdy ,když jsou ve hře děti,,tak se mi to nikdy nečte nejlíp.V půlce jsem si tipla vraha a tentokrát jsem se i trefila.Uz se těším na další díl s Madison a Natem.
Tato autorka prostě nemůže zklamat.Mam ráda její Dark romance.Uz se těším na další díl.
Me kniha bavila.Hodně mi to připomínalo 50 odstínů .Konec knihy máme otevřený, tak doufám, že se brzo dočkáme druhého dílu.
Dalsi krasny dil z nemocnice Waldfriede.Tentokrat sledujeme pribeh Lilly.Tak jako prvni dil i tento byl moc pekny .A ja se tesim na dalsi.