Šanca skórovať (2024) | Databáze knih

Šanca skórovať přehled

Šanca skórovať
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549534/bmid_sanca-skorovat.jpg 4 45 45

Carolina Comets série

< 5. díl

Skórovať na ľade? To je hračka. Skórovať mimo neho? No, nie som panic len tak bezdôvodne. Keď ide o ženy, nie som celkom bezradný, hoci sa v ich prítomnosti zvyknem dobre strápniť. Presne to sa mi stalo so Scout, pekárkou šišiek, ktorej som sa hlúpo predstavil napriek tomu, že jej stánok navštevujem už roky. Možno ma moji spoluhráči právom prezývajú blbcom, no som odhodlaný im všetkým dokázať, že sa mýlia – vrátane Scout. Chcem byť jej kamarát. Chcem, aby ma skutočne spoznala. Vôbec som však nečakal, že náš spoločne strávený čas sa mi bude tak páčiť… ani že budem umierať túžbou pobozkať ju. Som športovec a ona knihomoľka. Teoreticky sa k sebe nehodíme. No možno mám u nej predsa len šancu skórovať.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Zelený Kocúr

Scoring Chance, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šanca skórovať. Přihlašte se a napište ho.

@agata
12.02.2025 5 z 5

Toto bola stavka na istotu - romanticka a vtipna. Cela seria je velmi podarena.

Books_by_Dee
09.02.2025 4 z 5

Šanca skórovat – u mě tedy rozhodně zaskórovala
Řeknu to rovnou – celá tahle série je skvělá, ale Šanca skórovat u mě vyhrává na celé čáře. Fakt jsem si to užila! Teagan Hunter opět dokazuje, že umí napsat krátkou, svižnou a zábavnou sportovní romanci, která čtenáře chytne a nepustí. A pokud vám nevadí slovenština, tak se do toho určitě pusťte.

Přiznávám, že trope od přátelství k lásce obvykle moc nemusím. Ale tady? Fungovalo to dokonale. Grady Miller, talentovaný hokejista Carolina Comets, má sice 24 let, ale zatím se soustředil jen na hokej. Teď se ale rozhodl změnit svůj život – a kdo jiný by mu s tím mohl pomoct než Scout Thomas?

Knihomolka, majitelka stánku s donutami a dívka, která už nějaký ten pátek po něm pokukuje. Jenže on si jí dosud nevšímal… nebo aspoň ne tak, jak by si přála. Teď se ale začínají „kamarádit“ – a my všichni víme, kam tohle povede.

Co mě na tom bavilo nejvíc? Jejich humor, chemie, sexy momenty – všechno do sebe dokonale zapadalo. Byla to přesně ta romance, kterou nechcete odložit, protože vám dělá dobře na duši. Jasně, ke konci se objevilo takové to klasické „drama“, bez kterého se romance asi neobejdou, ale nijak mi to nekazilo celkový dojem.

Jediné, co mě trochu mrzí? Že už zbývají jen dva díly této série. Ale máme se na co těšit – v dalším příběhu bude svobodná matka a hokejista (Scoutina sestra) a v tom dalším cam girl a hokejista. No řekněte, to zní slibně, ne?

M.Black
22.12.2024 5 z 5

Prečítané za dva večery. Bolo to vtipné, milé a zasmiala som sa pri tom. Toto mám rada na tejto sérii. Príbehy sú krátke ale tie postavy Vám svojou úprimnosťou a humorom prirastu k srdcu.

Kniha Šanca skórovať v seznamech

v Mé knihovně64x