Vánoce v Shelter Inn přehled
RaeAnne Thayne
Láska a Vánoce? Skvělá kombinace! Natalie Shepherdová, která vyrůstala v hotelu Shelter Inn, vždy záviděla hostům, že mohou přijít a odejít, jak se jim zlíbí. Takže když přijde čas jejího odjezdu na vysokou a čas nechat za sebou i svěží zelené hory kolem Shelter Spring – spolu s temnými mraky ztráty, které pronásledují její rodinu – přísahá, že se nikdy nevrátí. Ale nyní potřebuje její sestra McKenna pomocnou ruku při péči o své dvě malé dcery a také pomoc s vedením hotelu během náročné sváteční sezony. A Nat ji nemůže odmítnout. A když už to nemůže být horší, narazí na nejlepšího přítele svého zesnulého bratra Griffina Taylora... Griff má smíšené pocity ohledně Nataliina návratu. Je stejně krásná a plná života, jako si ji pamatuje, ale je tu tajemství, které si léta nesl ohledně jejího bratra – a sžírá ho pocit viny. Vánoce v malém městě jsou ale plné tradicí a nových dobrodružství, která jsou příslibem něčeho sladkého a trvalého. A navíc se zdá, že všichni v městečku doufají, že Nat a Griff dokážou zapomenout na ztrátu a najdou svůj šťastný začátek…... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Christmas at the Shelter Inn, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce v Shelter Inn. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Patříte-li ke čtenářům, kteří rádi čtou tematické knihy k danému ročnímu období, pak jste jistojistě zaznamenali knihu Vánoce v Shelter Inn.
Tato kniha je typická sváteční romance, která nabízí vše, co od podobného příběhu očekáváte – rodinné drama, lásku, atmosféru Vánoc plnou světýlek, nostalgie a tepla. Ačkoliv nepřináší nic nového do žánru, je to kniha, která vám poskytne příjemný oddech a pohodové čtení na předvánoční večery.
Hlavní hrdinka Natalie tráví svůj život na cestách. Když její sestra potřebuje náhle pomoc, neváhá, všeho zanechává a přijíždí do svého rodného městečka. Už na cestě k sestře se setkává s Griffinem Taylorem – nejlepším kamarádem jejího zesnulého bratra, který ji pomůže, když se ocitne v nouzi.
Děj je samozřejmě velmi předvídatelný, ale to určitě nikoho nepřekvapí. Kniha však nabízí příjemnou vánoční atmosféru v hotelu Shelter Inn, zasněžené hory a přípravy na vánoční svátky. Přestože se kniha snaží vytvořit kouzelnou vánoční atmosféru, musím říci, že mne na přicházející Vánoce příliš nenaladila, ale současně také musím napsat, že ze všech vánočních knih, které jsem letos přečetla, mi přišla tahle ještě „nejvánočnější“.
Hlavním tématem knihy není pouze romantika, ale také uzdravení starých rodinných ran a smíření se s minulostí. Natalie postupně přijímá svou bolest a nachází cestu k těm, kteří ji ublížili a které miluje.
Motiv knihy je zpracován poměrně jednoduše, ale natolik čtivě, aby oslovil velké množství čtenářů.
Pokud se smíříte s předvídatelností a celkem jednoduchou dějovou linkou, která nenabízí mnoho překvapení, pak budete s knihou spokojeni. Hlavní postavy jsou milé a nenáročnost příběhu zase umožňuje příjemný únik od vánočních příprav.
Knihu doporučuji spíše nenáročným čtenářům, kteří mají rádi romantické zápletky v příjemném rodinném prostředí. Přestože děj nenabízí mnoho nového a sklouzává do předvídatelnosti, sympatické postavy vám budou dělat příjemnou společnost během zimních svátků.
Příjemné odpočinkové předvánoční čtení. Trochu předvídatelné, ale s tím předpokladem k podobným knížkách přistupují....pohádka pro adventní čas.
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Vánoce v Shelter Inn v seznamech
2024 | Vánoce v Shelter Inn |
2011 | Lék na osamělost / První polibek |
1999 | Vábení snu |
Konečně první letošní kniha s vánoční tématikou, ze které byly cítit vánoce a nebylo to přeslazené nebo plné sexu, fajn rodinný příběh