Callum

Callum
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551371/bmid_cerna-vdova-1-callum.jpg 4 94 94

Černá vdova série

1. díl

Byla jsem rozhodnutá, že tenhle rok bude dobrý. Našetřím si, možná si i najdu nějakou známost a zlepším svůj vztah s tátou. Chvíli jsem vážně věřila, že mi to vyjde. Dokud jsem nepřišla o práci na plný úvazek a byla nucena si hledat přivýdělek. Když mi kamarádka navrhla, ať jdu dělat do strip klubu barmanku, vysmála jsem se jí. Já a strip klub? Nikdy. Nikdy bohužel v mém případě trvalo dva týdny a než jsem se nadála, tak jsem čelila nejen vyzývavému prostředí, ale i majiteli Černé vdovy, který mi dokázal vyhnat srdce do krku pouhým pohledem. Chladný a odtažitý Callum Anderson. Bývalý boxer, majitel VIP pánského klubu a muž, který se zřejmě rozhodl, že mě připraví o rozum. Nechtěla jsem mu to dovolit. Ne po tom, co jsem zažila. Jenomže on mi nedal na výběr.... celý text

ves.lucie
včera 5 z 5

Knížka, která mě zaujala hned od začátku čtení, příběh, který skrýval úskalí, před kterými mnozí zavírají oči. Hlavní hrdinové procházeli osudem, kde je potkala bolest a smutek a jejich vzájemná ač "nezávazná" láska tomu dala tu správnou třešničku .. Přečtena i bonusová kapitola, velice se těším na další díly, napadá mě hned několik postav, kterými by to mohlo pokračovat :-)

Moniska2410
14.01.2025 5 z 5

Tak tohle se vážně povedlo. Vůbec sem nečekala, že mě kniha takhle pohltí, že si mě k sobě připoutá a propustí až s přečtenou bonusovou kapitolou.

Miluju tyhle ty drsňáky, kteří mají ale srdce na správném místě. Callumovi sem podlehla od prvních stránek a vězte, že ani vy nebudete výjimka.

Callum vlastní pánský klub a teď teda i moje srdce, je to bývalý boxer, který naštěstí nemá hlavu vymlácenou, takže zasedá i v dozorčí radě. Hrozně se mi líbilo, jak byla pro něj rodina na prvním místě, jak pro ty co miluje, je ochotný udělat vše.

Avery byla sympatická, vtipná a hlavně svá. Práci ve srip baru vezme jen protože musí a hlavně bude dělat za barem, takže žádné svlékání. Nemá to moc jednoduché s rodiči, takže si musí poradit sama.

Oba hlavní hrdinové mají své problémy, nechtějí se úplně vázat, takže volný vztah oboum vyhovuje. Jenže na scéně se objeví bývalý přítel a stalker a my dostáváme i menší detektivní zápletku, která celkově příběh příjemně okořenila.

Chemie byla krásná, uvěřitelná a jejich slovní výpady neměli chybu.

Celkově prostředí pánského klubu Černá vdova mě příjemně překvapilo a já se těším na dalšího muže, kterého nám autorka představí.

hana1039
09.01.2025 5 z 5

Autorka tady kromě jiného, popisuje závažné,, skryté,, fáze chování, které pak vedou až k psychiatrické léčebně... jsem hrozně zvědavá na další díly, bude to hodně zajímavé :-))

Žampion
09.01.2025 5 z 5

"Hodná holka. Taky jste si všimli, že hodní lidé dostanou do držky jako první?"
Moc pěkné dílo. Ať jsme bohatí, nebo chudí jak kostelní myš, každý máme své problémy. A musíme se s nimi poprát jak nejlépe to jde. Stejně jako Avery a Callum. Těším se na další díl.
"Dokud nevykročím, nic nezjistím. Roztřeseně jsem se nadechla a udělala první krok."

stacy1638
09.01.2025 5 z 5

Tak tahle kniha byla bomba a to jsem váhala, zda si ji přečíst. Kniha je vtipná ale najdete v ní i pár smutných okamžiků. Určitě doporučuji všem přečíst a už se těším na příběh o Noahovi.

LucieKopalová
08.01.2025 5 z 5

Vtipné. Neotřelé. Zatraceně jiskřivé. Je libo knihomolku za barem strip klubu a boxera, kterému podnik říká pane a nemá IQ houpacího koně? Příběh Avery a Calluma je dynamický, sarkastický, vtipný a přitom má i hlubší přesah. Zavítejte do Černé Vdovy. Nebudete litovat.

AelinAshrywer
08.01.2025 5 z 5

Kniha mě chytla už od samého začátku a občas vás donutí "zalapat po dechu". Je tam erotika, romantika, lehké napětí, ale i pár smutných okamžiků. Prostě tahle autorka je moje krevní skupina. Ať už je to romantasy nebo erotický román, opět je to skvěle napsané.

lusitta05
08.01.2025 4.5 z 5

Presne toto som potrebovala, má to všetko, čo mám rada a veľmi ma to bavilo. Obaja boli super a už sa teším na Noaha.

monika0181
07.01.2025 5 z 5

Za mě příjemné překvapení.
Tato kniha se opravdu povedla.
Velmi čtivé, hodně erotické, s příběhem a protknuto liniemi příběhu, kdy zjišťujeme, že je kniha i o něčem jiném než o erotice.
Smrt rodičů, nemoci, rozchody, násilí, psychické poruchy. Vše je v příběhu tak citlivě vsazeno, že mě to až překvapuje.
A co považuji za bonus, že to nekončí šťastně až na věky - tedy není to přeslazené. Pro mě dost povedené a já se těším na další díl.
Knihu jsme si rozhodně užila.

Kubaska
07.01.2025 4.5 z 5

Děj je plný překvapivých zvratů a autorčin styl psaní je hladký a pohlcující. Romantické momenty jsou napsány promyšleně a nabízejí čtenářům vřelé a intimní chvíle.

musivila
06.01.2025 5 z 5

„V životě jsou nejcennější ty věci, které nečekáte.“

Přečteno včetně bonusové kapitoly a mohu konstatovat, že ve čtení série Černá vdova budu určitě pokračovat ;-)
Najdete zde vášeň, emoce i akci. A i když je v knize plno žhavých scén, zaobírá se i vážnějšími tématy.

Nejen Avery s Callumem si získali mé srdce, ale také celá jeho rodina – Charlotte i Declan, na jehož příběh už se nyní těším :) Ale vypadá to, že nejdříve dostane svůj prostor Noah.

„Místo toho mi poskytl něco, co jsem opravdu potřebovala. Klid a pocit, že ačkoliv se všechno kolem mě točí, jednou se tenhle zběsilý kolotoč zastaví a já z něj budu moci vystoupit. Oplatila jsem mu stisk a tiše mu tak dala najevo, že až se i jeho kolotoč zastaví, můžeme spolu probrat, jak šílenou jízdu jsme absolvovali. Někdy je pro toho druhého největší dar to, že mu necháte prostor, aby se se vším vypořádal. A vy jste prostě jen s ním.“

Senza Jenka
04.01.2025 5 z 5

Je to překvapivě dobré. Když odhlédnu od obvyklých rekvizit - jako jsou velký pohledný vazbič, navíc bohatý, vzdělaný a chytrý a žhavá sexuální přitažlivost - dokonce velmi dobré. A vlastně i když neodhlédnu :)
Na Avery se podepsali rodiče a vztah s idiotem, ale bojuje s tím. Neumí si představit, že by dělala ve strip baru, ale nakonec jí potřeba výdělku nedá na vybranou. Jde ale o prostředí na úrovni a ona navíc bude pracovat oblečená.
Už první setkání s Callumem na ni zapůsobí - a nejen na ni.
Příběhem značně hýbou jeho bratr a nemocná matka i Averyini rodiče, kamarádky a neznámý stalker.
Pokud si nestáhnete bonusovou kapitolu - kterou považuji za zbytečnou, příběh nekončí "a žili šťastně až na věky", ale "dáme tomu šanci a uvidíme".
Bezva mi to sedlo.

S_arik
04.01.2025 5 z 5

Přiznám se, že tenhle žánr jsem nikdy předtím nečetla. Vyhledávám romantické linky, ale pokaždé s pozadím tajemna, nebo fantastiky. Takže tohle bylo mé "poprvé" a... Bylo to wooooow!!!

Knihu jsem si chtěla přečíst hlavně k vůli autorce (Eleanor Corvin), protože se mi líbí, jak píše. A musím říct, že jsem si - díky ní - nejspíš oblíbila nový žánr! Kniha obsahuje naprosto všechno: náboj, jiskření, vzrušení, sarkasmus (ten se mi v podání autorky hodně líbil už ve Woodhillu), ale i dojemné chvíle, city a... nemálo vět, které člověka vedou k zamyšlení.

Za mě moooooc provedená, kniha která vás místy přinutí "zalapat po dechu". Rozhodně doporučuju a...
Už se těším na další díl!!!

katasokolov
31.12.2024 3.5 z 5

3,5/5*

Celkem milé překvapení od, pro mě doposud neznámé, české autorky.

Ano, nedostatky by se tam našly, ale líbilo se mi na tom, že se nejednalo o takový typický romantický vztah, kterých je v rámci žánru přehršle. Oba hlavní protagonisté mají své problémy a oba hledají vztah, ve kterém mohou být sami sebou. Žádná vzájemná omezování, žádné výčitky, žádné nálepky, volnost, ale i vzájemná blízkost. Důležitou součástí knihy je důraz na rodinu a napravování starých křivd.

Do děje je zakomponovaná lehká, řekněme, detektivní linka s tajemných obdivovatelem hlavní hrdinky. Sice jsem si tajemného stalkera odvodila ještě před samotným odhalením, přesto se jednalo o zajímavou vsuvku.

Bavilo mě napětí a slovní výměny ústřední dvojice a jejich chemie byla hmatatelná. Potěšilo mě i to, že na erotických scénách nebyl příběh postaven (na rozdíl od takové knihy Karmín od stejného nakladatele).

Líbilo se mi prostředí Černé vdovy, ve které se budou odehrávat i budoucí díly. Druhý se zaměří na Noaha. Mě tedy víc zaujal Declan, ale věřím, že i on se svého šťastného konce dočká.

Pro čtenáře je na konci připravena taktéž bonusová kapitola. No ta už mi přišla až moc sladká a trochu nezapadala do celého konceptu, ale budiž.

alnovka82
28.12.2024 4 z 5

Kniha se čte velmi dobře. V příběhu nechybí napětí a jak už zde bylo psané, tak není úplně přeslazený. Mě úplně nesědělo, to jak se oba hledali, jejich mnohdy protichůdné emoce a neustálá nejistota. Avery byla sympatická a vtipná, Callum mi přišel dost nemastný neslaný.
K úplnému nadšení mi kousek chybí, ale na další díl se těším.

pavlaK98Q
20.12.2024 5 z 5

Autorku mám moc ráda a tohle bylo velmi podařené, už aby byly další díly.

Stylem mi to připomíná sérii Božského bastarda. Romantika, sex, vtipné hlášky, sympatické postavy a v podstatě se neděje nic a všechno, děj a postavy mají logiku a hloubku. Autorka je záruka kvality.

Darktherka
20.12.2024 5 z 5

Myslím, že je strašně znát, jak se autorka postupem času lepší. Četla jsem vše, Woodhill se mi moc líbil a je za mě top, ale Callum, to je prostě pecka. Chytlo mě to hned o začátku a mám přečteno za den. Těším se co dalšího autorka napíše

Paja1709
20.12.2024 5 z 5

Další pro mě velké překvapení(ceska autorka)Kniha mě chytla od samého začátku. Tady bylo od všeho trochu.Erotika,zápletka,romantika i pár smutných okamžiku. Určitě si nenechám ujít další díl.

oresvo
19.12.2024 5 z 5

Po dlouhé době jsem sáhla po erotice, která mě bavila od první stránky.
Avery je hodná holka, neměla lehké dětství a jeji ex ji taky zrovna nehýčkal.
Callum je bývalý boxer, vlastník klubu , kde Avery pracuje . Je to pořádný alfa samec.
Jejich příběh je ale plný silných emocí.
Bavilo mě to celou dobu. I když zde bylo pár smutných okamžiků.

Už se těším na další díl.

Jita160
18.12.2024 5 z 5

Příběh Calluma byl boží!!!
Tento scénář mám moc ráda.
V knize mě nechybělo vůbec nic.. bylo to plné emocí,vášně ,jiskření ,chtíče, akce ale i smutku.
Majitel Černé vdovy ,bývalý boxer je chladný a odtažitý. Ve svém striptýzovém klubu potkává dívku, která nemá zrovna na růžích ustláno. Avery řeší nejenom své finanční problémy, ale i trable s rodiči s bývalým ex a stalkerem. Oba je pohltí neskutečná přitažlivost jenže ani jeden netouží po vztahu a tak se domluví na nezávazném spojení,který zahrnuje pouze tělesné uspokojení. Užívala jsem si jejich oboustranný posun až do bodu kdy si oba museli přiznat ,že sex není to jediné co je k sobě táhne.
Kniha mě úplně pohltila ,krásně se četla i přesto, že konec nebyl přeslazený tak jak to obvykle v knihách bývá....což jsem uvítala.

Eleanor Corvin (p)
česká, 1992