Nový kluk přehled
Sarina Bowen
Hockey Guys série
1. díl >
Jeden druhému prostě nedokážeme odolat! Jmenuji se Hudson Newgate, ale mí spoluhráči mi spoluhráči mi říkají Nový kluk. Brooklyn je má poslední naděje, speciálně po mých špatných výkonech v loňské sezoně. Ale já to dokážu. Protože vím, co se patří. Co bych však rozhodně neměl dělat, je randit s dalším nováčkem – sexy trenér, který žije ve stejné budově. Gavin potřebuje práci u mého týmu, protože je to zodpovědný svobodný otec. Nemůžeme spolu chodit. Můj arogantní agent – který je shodou okolností i můj otec – se zblázní, pokud budu chodit s mužem. A můj tým potřebuje, abych dával góly, ne abych rozpoutal mediální cirkus. Smůla, že Gavin a já nedokážeme tomu druhému odolat…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The New Guy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový kluk. Přihlašte se a napište ho.
Musím povedať že toto dokáže iba táto autorka, nečakajte predsudky ani nič nesprávne ,
Hudson a Gavin nevedela som sa rozhodnut ktorého muža mám radsej
Jeden hokejista so skryvanou orientáciou… druhý kondičný asistent s dieťaťom a vdovec..
toto ma na začiatku zaskočilo keďže som necitala ani anotaciu a išla na istotu
ale všetko ma svoje odhalenia na ktoré nečakáme takze nečakajte žiadne drama..
Keď sa stretnú oni dvaja čakala som že mi zhorí kniha neskutočná chémia..a spicy scény?! Autorka si rozhodne servítku pred ústa nebrala bolo to a v mojich očiach totálne správne
Za mňa veľké odporúčanie a pozor tie scény su fakt hot hot ho
A další úžasná MM romance od autorky.
Prostě není příběh, který bych od ní nezhltla.
Hudson - hokejista, který bohužel neustále střídá hokejové týmy a tudíž i státy, a tak rád by se i usadil. Je bisexuál a zatím to světu neřekl.
Gavin - kondiční trenér, je vdovec a otec malé holčičky Jordyn.
Oba jsou noví v Brooklynu. Setkají se v baru a hned to mezi nimi jiskří.
Jenže realita je zasáhne rychle, když se dozví, že spolu musí pracovat.
Hudson se snaží o coming out a Gavin jej podporuje. A Hudson zase pomáhá Gavinovi s jeho starostmi - jeho tchýně.
Chodí spolu tedy zatím na tajnačku.
Bylo jasné, jak příběh dopadne, ale já prostě miluju takové jednohubky a autorka tento žánr umí úžasně.
Rozhodně doporučuji všem milovníkům MM romancí.
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
Kniha Nový kluk v seznamech
Hokej, sexy kluci a Sarina, to je sázka na jistotu. Stránky ubíhaly ani nevím jak a příběh Gavin s Hudsonem mi přirostli k srdci a klidně bych brala další díl o jejich životě v Coloradu. Podle popisu to tam musí být nádherné.