Nový kluk
Sarina Bowen
Hockey Guys série
1. díl >
Jeden druhému prostě nedokážeme odolat! Jmenuji se Hudson Newgate, ale mí spoluhráči mi spoluhráči mi říkají Nový kluk. Brooklyn je má poslední naděje, speciálně po mých špatných výkonech v loňské sezoně. Ale já to dokážu. Protože vím, co se patří. Co bych však rozhodně neměl dělat, je randit s dalším nováčkem – sexy trenér, který žije ve stejné budově. Gavin potřebuje práci u mého týmu, protože je to zodpovědný svobodný otec. Nemůžeme spolu chodit. Můj arogantní agent – který je shodou okolností i můj otec – se zblázní, pokud budu chodit s mužem. A můj tým potřebuje, abych dával góly, ne abych rozpoutal mediální cirkus. Smůla, že Gavin a já nedokážeme tomu druhému odolat…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The New Guy
Musím povedať že toto dokáže iba táto autorka, nečakajte predsudky ani nič nesprávne ,
Hudson a Gavin nevedela som sa rozhodnut ktorého muža mám radsej
Jeden hokejista so skryvanou orientáciou… druhý kondičný asistent s dieťaťom a vdovec..
toto ma na začiatku zaskočilo keďže som necitala ani anotaciu a išla na istotu
ale všetko ma svoje odhalenia na ktoré nečakáme takze nečakajte žiadne drama..
Keď sa stretnú oni dvaja čakala som že mi zhorí kniha neskutočná chémia..a spicy scény?! Autorka si rozhodne servítku pred ústa nebrala bolo to a v mojich očiach totálne správne
Za mňa veľké odporúčanie a pozor tie scény su fakt hot hot ho
A další úžasná MM romance od autorky.
Prostě není příběh, který bych od ní nezhltla.
Hudson - hokejista, který bohužel neustále střídá hokejové týmy a tudíž i státy, a tak rád by se i usadil. Je bisexuál a zatím to světu neřekl.
Gavin - kondiční trenér, je vdovec a otec malé holčičky Jordyn.
Oba jsou noví v Brooklynu. Setkají se v baru a hned to mezi nimi jiskří.
Jenže realita je zasáhne rychle, když se dozví, že spolu musí pracovat.
Hudson se snaží o coming out a Gavin jej podporuje. A Hudson zase pomáhá Gavinovi s jeho starostmi - jeho tchýně.
Chodí spolu tedy zatím na tajnačku.
Bylo jasné, jak příběh dopadne, ale já prostě miluju takové jednohubky a autorka tento žánr umí úžasně.
Rozhodně doporučuji všem milovníkům MM romancí.
„Ale měl bys vědět, že jsem se do tebe zamiloval. Jsi jediný kluk, ke kterému jsem něco takového kdy cítil. Chci s tebou úplně všechno. A nejspíš udělám spoustu chyb. Ve vztazích nejsem moc dobrej, ale záleží mi na tobě. Hrozně moc. Ty to možná zatím takhle necítíš. Možná ani nikdy nebudeš. Ale já nepřišel jen na rychlej sex.“
Vobec mi nevadilo, ze to bolo take ake to bolo. Ta romantika medzi nimi, tie ich myslienkove pochody. To aky obaja boli som jednoducho milovala, najväcsie prekvapenie bolo ze Gavin bol otecko a to co som sa dozvedela pri citani pre mna bolo obrovske WAU. NEMOZEM SA DOCKAT DALSEJ KNIHY
Kniha se cetla dobře. Gavin i Jordan byli zlaticka, ale přišlo mi to až moc preslazene.Druhy dil si určitě přečtu.
Tak knihu jsem si užil. Odpočinkové. Ještěže pokračování je za humny. :) Zajímá mě, jak to bude dál.
Knihy od autorky zbožňuji, tady jsem měla problém uvěřit a užít si to.
Přišlo mi to hrozně na sílu a bez jiskry vášně .
Jsem zvědavá na druhý díl jestli si to sedne a celý nejich příběh dostane hloubku a punc uvěřitelnosti.
'Život není fér. Nejlepší, co člověk může udělat, je užít si ho, dokud může.'
Presne toto som teraz potrebovala! Jednohubečku s týmito hokejovými sexošmi :)
"Popravdě, kluk, který uklidí všechno nádobí, je víc sexy než nahý samec s obrovským klackem."
"Jsi skutečný dravec. Dlužím ti pět dolarů." Sáhl do kapsy pro peněženku.
Zvedl jsem ruku. "Promiň, já žádný prachy nechci. Budeš si to muset odpracovat."
Miluju knížky o hokejistech a tahle byla také úžasná. Gavin s Hudsonem, byli úžasný. Sice to nebylo úplně top jako Wesmie ale i tak se mi knížka líbila.
I já srovnávám s Wesmie. Ani to nejde jinak udělat, kdo četl.
Za mě Wesmie o chloupek lepší. Ale to jen díky tomu, že tady je Gavin až extrémní zlatíčko a já bych chtěla trochu zlobivého kluka.
Ovšem linka jak je svobodný otec, tomu zase dala jiné grády.
Tato kniha je za mě vydařená MM romance, která ukazuje, že i když jsme se posunuli, je stále mezi lidmi mnoho předsudků a pokrytectví. A nelze se divit strachu Hudsona.
Jsem ráda, že to jako správná romance dobře dopadlo.
Čtení jsem si užila, čtení bylo plynulé. To erotické napětí a láska mezi nimi byla silná a povzbuzující.
"Ten dvojitý je pro tebe," řekl jsem. Hlas se mi zadrhl.
"Pamatuju si, jak tě mrzela ztráta prstenu od Eddieho." Tu historku mi vyprávěl asi před rokem, když jsme si jeli zalyžovat. "Až přijde čas, budeme na tvém prstu oba. Přemýšlej o tom."
Já si ty kluky prostě zamilovala. Od začátku jsem jim fandila, oba byli zlatíčka. Nelze srovnávat s předchozími knížkami, neboť tuto napsala sama. Je to série, tak doufám, že nebude muset na další díl moc dlouho čekat ;-).
Za mě v knížce fungovalo vše jak má. Postavy byly sympatické, příběh se netáhl a byla žhavá přesně jak jsem čekala. Nebudu srovnávat s My. Ale troufám si tvrdit, že ji můžu zařadit na žebříček hodně těsně pod ni.
Za mě jediné na čem tyhle knihy pokulhávají je český překlad....
Jako dobrý, ale... Na Wesmie to prostě nemá. Nevím, zda to je tím, že tentokrát je autorka sama, ale je to takové nedotažené a dynamika by chtěla trochu kalibrace. Jo a děsně mi vadil překlad, resp skloňování slova "kyčel". Chytala jsem se za hlavu opravdu pokaždé.
Příjemná oddechovka, která však ničím nenadchne. Začátek se táhl, konec byl uspěchaný. Je to takový standard mezi hokejovými (sportovními) romancemi.
Po dlouhé době přidávám komentář. Na tuto knihu jsem se moc těšila :-) a nezklamala! Je to krásný příběh, kde hlavní hrdinové dokážou komunikovat, což v dnešní době je u některých problém všeobecně ... krásný příběh, nádherná láska, těším se na další díly :-)
Konečně příběh, kde spolu hlavní postavy komunikují a dokážou si všechno říct na rovinu. Oba kluci jsou skvělí a jejich láska je uvěřitelná. Miluju knížky z hokejového prostředí a autorka je sázka na jistotu.
Po delší době jsem si dopřála knihu o mých nejoblíbenějších mužích. Nemůžu si pomoct já je prostě žeru, já jim tu jejich lásku prostě víc věřím.
Příběh je o těžkém životě gayů o tom jak si myslí,že musí mít potřebu předstírat a skrývat svojí orientaci před světem.
Gavina a Hudsona si okamžitě zamilujete. Jejich utajený vztah se stal posedlostí a sexuálním zoufalstvím. Připravte se na citlivý a dojemný příběh plný emocí kde převažuje bolest a předstírání.
Musí přijít špatné rozhodnutí a odloučení aby Hudson dostal odvahu se přiznat k lásce k muži a začal bojova o to nejcennější co potkal.
Miluju! O tom, že se mi tahle kniha bude opravdu líbit jsem neměla žádné pochybnosti. Jednak od autorky znám její tvorbu, druhak je to opět z prostředí hokeje, které já prostě miluju a je mi blízké (ve smyslu, že jsem fanynka hokeje). Bylo to dojemné, bylo to ňuňaté a Jordyn byla skvělá. Líbil se mi tam ten prvek svobodného otce. :)
Sice bych na konci Hudsona nejraději propleskla, dalo se celkem pochopit, že se zachoval tak jak se zachoval s tím, jak to vlastně do té doby měl. Ale na místě Gavina, bych mu asi odpouštěla o kousek déle. *mrk mrk*
Vedlejší postavy na konci knihy mě fakt pobavily. :D Těším se na další díl extrémně moc.
Hokej, sexy kluci a Sarina, to je sázka na jistotu. Stránky ubíhaly ani nevím jak a příběh Gavin s Hudsonem mi přirostli k srdci a klidně bych brala další díl o jejich životě v Coloradu. Podle popisu to tam musí být nádherné.