Švindl přehled

Švindl
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544911/bmid_svindl.png 4 108 108

Vždycky družička, nikdy nevěsta – a takhle se mi to taky líbí. Ale i když nejsem zrovna příznivcem sňatků, rozhodně nemám nic proti romantice. Tak třeba ten sexy mrzout, co jsem ho vloni potkala na rozlučce se svobodou, kterou pořádal můj bratranec. Ten nevrlý týpek byl Dorian, ženichův někdejší spolubydlící z vysoké. Nemohla jsem se nabažit jeho rozcuchaných hnědých vlasů a nádherných tyrkysových očí. Naše spojení bylo hluboké jak na emocionální, tak na fyzické úrovni. Jenže to nebylo zrovna šťastně načasováno, takže jsme se spolu dohodli, že se znovu sejdeme za dva roky. Teď začínám v nové „práci“. Platí mi za ni opravdu dobře – mluvím tu o sedmiciferné částce. Jediné, co musím dělat je předstírat, že jsem snoubenka svého šéfa… a strávit s ním a jeho rodinou dva měsíce na soukromém ostrově. Jak moc těžké to může být? Ukázalo se, že daleko těžší, než jsem očekávala. Protože muž, o kterém předstírám, že ho miluju, je Dorianův bratr…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Fake-ish, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Švindl. Přihlašte se a napište ho.

luzajickova
06.03.2025 5 z 5

Winter naprosto zbožňuji a na tuto knihu jsem se neskutečně těšila! Už samotná anotace mě okamžitě zaujala, a když jsem se do příběhu ponořila, věděla jsem, že to bude stát za to.

Doriana jsem si zamilovala hned, jak promluvil. Byl přesně tím typem muže, kterého si čtenář oblíbí – charismatický, trochu tajemný, ale zároveň měl v sobě něco, co ho odlišovalo od ostatních. Briar byla skvělá hrdinka, silná a sympatická, a dohromady tvořili perfektní pár. Jejich vzájemná chemie byla cítit od první chvíle a každá jejich společná scéna mě bavila.

Burke pro mě byl ze začátku trochu záhadou – nevěděla jsem, co si o něm myslet, ale jak se děj vyvíjel, pochopila jsem, kým doopravdy je. Nicola byla taková neutrální postava, chvílemi jsem si nebyla jistá, na kterou stranu se přikloní, ale nakonec jsem byla spokojená s tím, jak se rozhodla.

Moc mi vyhovovalo, že kapitoly byly kratší, což dodávalo knize svižnost a četlo se to díky tomu opravdu rychle. Také se mi líbilo, že byl příběh vyprávěný ve dvou časových rovinách – rok zpátky a současnost. Tento styl mi naprosto sedl a skvěle doplňoval celkovou atmosféru.

Nejvíc ale oceňuji, že byl příběh vyprávěn z pohledu obou hlavních postav – Doriana i Briar. Mám ráda, když mohu nahlédnout do myšlenek obou hrdinů a vidět jejich pocity a vnitřní konflikty. Díky tomu jsem se s nimi ještě více sžila a jejich příběh prožívala naplno.

Celkově mi kniha dokonale sedla. Četlo se to rychle, děj měl spád a vůbec jsem se nenudila. Byla to přesně ta skvělá jednohubka, kterou si člověk užije od začátku do konce. Winter Renshaw opět nezklamala a už teď se těším na další její knihy!

petulkapeta
28.02.2025 5 z 5

,,Jenom chci, abys měl oči otevřené. Měl otevřené srdce. A otevřenou mysl. Pro každého z nás tam někde někdo je," řekne. „A až ho najdeš, poznáš to. Věř mi. Pocítíš to až do nejhlubšího koutku svojí duše."

Tento příběh nekončí svatbou,ale o to je víc zajímavější...Dorian nemá sice ty nejhlubší vztahy se svými sourozenci, ale miluje svého otce. Když mají strávit poslední chvíle s ním, tak ho šokuje bratr,který přijde se snoubenkou,která je dívkou do které je zamilovaný už rok a tak není nouze o zajímavé scény. Tento příběh je jiný a tak originální.

Lofda
21.02.2025 3.5 z 5

Vlastně jo, není to nejspíš příběh, co by vám vyrazil dech, ale je to jedna z těch příjemných romantických oddechovek co vyhledávám, abych si vyčistila hlavu.

Zákon krále Aurory, Jedno temné okno a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2024

Kniha Švindl v seznamech

v Mé knihovně123x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)