Palorizek85 komentáře u knih
Celkem to ušlo. Myslím, že to bylo o málo lepší než první díl.
O něco lepší než první díl. Stojí za to přečíst a pokochat se nádhernými ilustracemi.
Musím říct, že jsem překvapen i zklamán zároveň.
Překvapení: Hezký příběh se scifi prvky, má to spád a dobře se to čte...takřka jedním dechem
Zklamání: Některé klíčové momenty jsou shrnuty na jedné stránce a jiné pasáže hloubavého přemýšlení zabírají dost stránek...
Celkem bych knize dal 75%...takže 4 hvězdičky.
Zajímavá kniha. Smutná pravda dnešní doby a takřka nemožnost se z tohoto začarovaného kruhu dostat...tak možnost by tu byla, ale ochota těch potřebných lidí, zřejmě již ne. Holt za krátkodobý profit jsme schopni obětovat budoucnost.
Výborná kniha se strhujícím dějem. Brilantní strategie jak pozůstatku Imperia tak Nové republiky nutí všechny jít až na hranice svých možností.
Výborná kniha navazující na Republikové komando. Jediové na útěku a Kal Skirata stojí před dilemem zdali se zapojit do pomoci či do jejich destrukce. Opět výborná kniha Karen Traviss.
Zajímavě lazená kniha. Nápadité téma i zpracování. Přechody z minulosti do dnešní doby jsou vyvážené. Doporučuji.
Kniha se mi velice líbila. Konečně něco z počátků řádu. Trochu jiné pojetí vnímání síly a větší vyrovnanost oproti pozdějšímu pojetí síly Jedii nabo Sithy. Příběh měl spád a dobře se to četlo.
I když nejsem skalní fanda WoW, jako knížka stojí opravdu za to. Dobrá zápletka, napínavý příběh, klasické fantasy.
Výborná kniha z výborné série. Idea psychohistorie a jejího využití jsou fascinujícím nápadem.
Hezky se to čte. Dobrá četba večer před spaním. Klasická četba.
Zajímavý příběh z universa SW. Popisuje život Wilhuffa Tarkina, jeho stoupání v žebříčku vedení až k velkomoffovi. Zajímavá konfrontace mezi Tarkinem a Vaderem.
Zajímavá druhá kniha ze série. Dobrý nápad poslat komanda na Coruscant na řešení větších problémů. 5 hvězdiček dávám, ale další knihy ze série jsou ještě zajímavější.
Výborné rozuzlení celého konfliktu mezi Rogue a Isard. Jedna strana kalkuluje a snaží se přechytračit druhou. Výborná četba.
Výborný druhý díl série. Už jen pozorovat vývoj myšlení u jednotlivých postav a snahu o intriky jež zvrátí intriky druhé strany...nádhera.