paprika75 komentáře u knih
Zápletka je rozhodně uvěřitelnější než v prvním díle. Konec je trochu přehnaný, ale to se tohoto druhu literatury dá čekat. 3-4*
Hlavní hrdinka nemůže být blbka, když se živí simultánním překladem. Jinak je to celkem sympatická holka ... Ale jak si mohla proboha splést v posteli Itala a Skota??? To by musel celou dobu mlčet ... nechápu. Je to hlavní zápletka knihy, ale nezkousnu to. 3* max
Tak v posledním díle se opět Cat předvedla tak, jak ji mám ráda. Ale ... zápletka kolem Katie mi přišla dost předvídatelná až skoro laciná. Objevil se tu Vlad, ale ... tak trapným štěkem, že mně to skoro uráží. Zbytek byl celkem OK. Trochu přeslazený konec, ale to se na konci série dalo čekat. Takže za mně 3-4*
Z tohoto dílu mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu to mělo spád, dobrou zápletku a moc se mi líbil Bones, který konečně přestal jen zamilovaně vrkat a ukázal, že má koule. Na druhou stranu jsem tam viděla tolik podobností s jinými fantasy sériemi a mnoho dalších provařených klišé ... Tak ani nevím jak hodnotit. Asi 4*
Pokračování v obvyklém stylu ... trochu to přitvrdilo na více frontách. Cítila jsem podobnost na několik jiných fantasy sérií, ale to nemohu hodnotit, protože to byla moje volba, v jakém pořadí je budu číst. Vyhlašuji sázku ... bude z Justýny upírka nebo ghúlka ??? :-) 3-4*
Už se budu opakovat ... Předvídatelný děj a tentokrát fakt hodně. Od začátku bylo jasné, co ten přístroj dělá i proč se ztratila rysodlačka. Objevit zloducha, dostat trochu na držku, poučit se z chyb, pár mrtvol a na závěr happyend ... Miluji tě a vzali se.
Baba Jaga ... no ... čekala jsem, kdy se ruská mytologie více objeví, když byl Voron rus, ale když přišla novinka - matka Kalina ... tak to je jasný. Čekala jsem nějakou komplikací ve vztahu jejich výsostí, ale zatím je to celkem párová idylka ... doufám, že nějaká bouřka přijde v dalším díle.
Pořád mně to ale baví a o to jde. Kate je povahou Mercedes Thompson v těle Alex Craft, ale ty mně obě taky baví. Stále je to 4*
JJ ... líbí se mi to. Je to sice předvídatelné, ale i tak to funguje. To, co je Kate zač, bylo jasné už v prvním díle,ale jsem zvědavá, kam se příběh vyvrbí :-) Mám je ráda, chlupáče. 4*
Povedený závěr. Překvapivé zvraty ... opravdu se mi dlouho nestalo, abych nepředvídala děj. Fakt dobrá série. 4-5*
Nečekala jsem nic menšího než další skvělou knihu ... A dostala jsem ji. 5*
Po přečtení prvního dílu jsem se vrhla na druhý. Těšila jsem se na pokračování ... a to jsem se spletla. Když mi došlo, že jsem v současné době, tak jsem byla dost zklamaná, ale nevzdala jsem to ... vyplatilo se. Skvěle postavený příběh. Byla jsem nadšená. 5*
Super čtení, i když místy ne pro slabší povahy. Krásný příběh ... láska, magie, politika, intriky ... opravdu povedená záležitost. 5*
K této knize jsem se dostala vloni v létě a to až po Znamení vlka od M.T.Majar, kde jsem narazila na poznámku o Patricii Briggs v komentářích. Letos jsem se k nim vrátila a přečetla jsem opět celou sérii Mercedes Thompson i Alfa a omega. Nenudila jsem se ani podruhé. Moc se mi líbí celý tento nadpřirozený svět a moc se těším na další díly. Za mně 5*
Tak druhý díl byl lepší než první. Dala jsem to na jeden zátah. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. 5*
Tenhle typ knih mne baví, proto je čtu. Každá série je samozřejmě podobná a zároveň odlišná od té jiné, ale tahle patří k těm lepším. Bavilo mně to. 4*
A to je taková sladká tečka za tím dnešním programem ... Klasické téma třetích dílů tzn. svatba event. těhotenství, i když tady to prožívá nejen hlavní hrdinka a její kamarádky, ale ještě k tomu její koucour ... naštěstí je kastrovaný. Co dodat ... 3*
Slabší než 1. díl, ale to tak bývá. Čekala jsem nějakou větší zápletku než ztraceného kocoura, ale OK. 3*
Tato trilogie mi moc nesedla. V nejlepším případě 2-3* a to jsem dneska v dobrém rozmaru.
Četla jsem hned, jak to vyšlo. Třetího dílu jsem se prostě nemohla dočkat ... dobrý, ale dvojka byla lepší. 4-5*
U mně dobrý. Myslím, že je druhý díl nejlepší z celé série ... Alespoň zatím. Uvidíme, co ještě bude vypuštěno do světa.
Ze všech holek ze San Diega se mi Harlow líbí nejvíc ... Její přístup k životu. Finn je OK, i když z těchto citlivých dominantních nadsamců vždycky trochu kouká Christian Grey. Takže za mně 4-5*