paprika75 paprika75 komentáře u knih

Dvojí spravedlnost Dvojí spravedlnost Patricia Briggs

Nezklamala. Líbilo se mi čarodějnické téma i spojení FBI, Cantripu a fae. Povedený kousek. 5*

Štvanice Štvanice Patricia Briggs

Jsem nadšená. K této sérii mně přivedla povídka v knize Mihotavé stíny a jsem za to moc ráda. 5*

Mihotavé stíny Mihotavé stíny Patricia Briggs

Jsem ráda, že tahle kniha je. Moc se mi líbil příběh o Arianě a počátcích Samuela a Brana ve vlčí kůži. Příběh Charlese a Anny mně přivedl k sérii Alfa a omega. Díky. 5*

Nocí zlomená Nocí zlomená Patricia Briggs

Opět výborná. Stefana fakt žeru. 5*

Spálená mrazem Spálená mrazem Patricia Briggs

SUPER. 5*

Říční znamení Říční znamení Patricia Briggs

Na jednu stranu se mi moc líbila mytologie původních obyvatel Ameriky, ale na druhou stranu mi v tomto díle něco chybí nebo přebývá ... Nevím. Asi je to něco osobního. Ubírám jednu hvězdičku, i když ostatní díly mají ode mne plný počet. 4*

07.03.2017 4 z 5

Stříbrná relikvie Stříbrná relikvie Patricia Briggs

Výborná. 5*

Zkřížené hnáty Zkřížené hnáty Patricia Briggs

Mercedes se mi moc líbí a Stefana žeru. 5*

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Kolegyně v práci byla naprosto pohoršena, že mi tyto knihy v portfoliu chybí ... a tak jsem se hecla a zmákla jsem to. Už mi není 15, takže asi nebudu cílovka. Taky jsem nejprve viděla filmy, takže jsem to nehltala s tím, že potřebuju vědět, co bude v další kapitole. Ale OK ... dozvěděla jsem se pár novinek, např. že Bella pracuje v obchodě a tak. 3* pro celou sérii.

05.03.2017 3 z 5

Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Nevím, proč toto dílo vzniklo, ale je to první kniha, kt. dávám odpad. Přečetla jsem celou trilogii - nemám ráda neúplné servisy ... jednička OK, dvojka - no dejme tomu, ale tohle je fakt výsměch čtenářům.

03.03.2017

Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Kniha se mi dostala do ruky a neměla jsem ponětí o co jde, ani kdo je autor. Bavila jsem se téměř celou dobu a říkala jsem si, že překladatel odvedl fakt dobrou práci. Až po přečtení jsem prohnala autora googlem a zjistila, kdo je M.T.Majar. Pro mne 5*. Doporučuji.

11.06.2016 5 z 5