Zkřížené hnáty přehled

Zkřížené hnáty
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46725/bmid_zkrizene-hnaty-cis-46725.jpg 5 952 952

Mercedes Thompsonová série

Vítejte ve světě Patricie Briggsové, kde „čarodějky, upíři, vlkodlaci a měňavci žijí bok po boku s obyčejnými lidmi“. Jen velmi nezvyklá žena se v něm může cítit jako doma – a Mercy Thompsonová je vskutku jedinečná. Ve dne pracuje Mercy jako automechanička v rozlehlém Tri-Cities ve Východním Washingtonu. V noci uplatňuje své nadpřirozené schopnosti. Jako měňavec s velmi jedinečným nadáním musí často udržovat nejistou rovnováhu mezi lidmi a nelidmi. Tentokrát toho na ni ale možná bude příliš. Marsilie, místní upíří královna, totiž zjistila, že Mercy zabila člena jejího klanu – a nyní prahne po její krvi. Ale protože Mercy chrání před přímým útokem vlkodlačí smečka (a její blízký vztah se sexy alfou), rozhodne se Marsilie nejít přímo po ní. Nýbrž po krvi jejích přátel.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Bone Crosed, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkřížené hnáty. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
předevčírem 3 z 5

Nějak jsem u této knihy nadřel

Pajara
14.03.2025 5 z 5

Další super díl.

nicandra
10.01.2025 5 z 5

Opět skvělé, napínavé od začátku do konce. Větší podíl dostali upíři a jejich politické hrátky. Citlivě zpracovává i trauma Mercy z minulého dílu. Konečně nějaký prostor dostala hůl a objeví se další fae.
Opravdu oceňuji autorčinu schopnost stavět zápletky, opatrně budovat motivy a stupňovat napětí.
Už jsem u některého z předešlých dílů psala, že vlastně nemám ráda série, navíc nemám vůbec v oblibě knihy o upírech, ještě k tomu mě přečtení tak napínavého kousku většinou tak rozhodí, že se bojím jít potmě na záchod... - a přesto všechno jsem si čtení velice užila a rozhodně budu pokračovat.

Kniha Zkřížené hnáty v seznamech

v Přečtených1 484x
v Mé knihovně463x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)