Paskudka
![Marie Magdalena - Očekávaná Marie Magdalena - Očekávaná](https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/7830/ocekavana-w4A-7830.jpg?v=1602685379)
Kniha mě velmi oslovila, přiměla mě zamyslet se nad dějinami...a zda opravdu víme pravdu. Nové podaní přiběhu Ježíše a Marie je sympatické a lidské...
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Intimní splynutí Intimní splynutí](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199035/intimni-splynuti-X4k-199035.jpg?v=1560844755)
Deida už nepřináší nic nového....za mě asi nejslabší kniha od něj. Neuchopitelné, rozplizlé. Skvěle knihy má ...cesta pravého muže a nespoutaná žena.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Cesta císařovny Cesta císařovny](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189316/cesta-cisarovny-189316.jpg?v=1389521985)
Samotný reálný příběh císařovny Wu Zhao je pro mě šokující, s jakou krutostí dokázala dosáhnout svých cílů.....těžko knihu lze brát jako inspiraci , kniha staví na silně sugestivním stylu nadřazenosti a touze po moci . Za užitečné považuji informace Sun Simia a odkaz na čínskou medicínu, základní vhled a souvislosti s životními cykly ženy. Zajímavost - rumělková meditace :)
![Vaše spřízněná duše - Jak si najít a udržet partnera na celý život Vaše spřízněná duše - Jak si najít a udržet partnera na celý život](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188043/vase-spriznena-duse-jak-si-najit-a-udrzet-partnera-na-cely-zivot-188043.jpg?v=1389174019)
Kniha mate obalem, nedejte se oklamat....žádná romantika a řečičky ....není lepší knihy a způsobu jak změnit pohled na své nefunkční vztahy a začít změnu, reálné ,účinné.
![Cyklická žena aneb Jak využívat svůj lunární cyklus k dosažení úspěchu a naplnění Cyklická žena aneb Jak využívat svůj lunární cyklus k dosažení úspěchu a naplnění](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154572/cyklicka-zena-aneb-j-154572.jpg?v=1363389731)
Cyklická žena mi leží na nočním stolku a občas nahlédnu v které dni se právě nacházím....doporučuji všem ženám které chtějí změnit své zvyky ...chtějí se posunout dále....a nestačí jim mužské knihy osobního růstu - nevěřte že jste statické ....a plyňte na vlně svého cyklu. Zamilujete si svou proměnlivost.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Cesta ženy k Bohu Cesta ženy k Bohu](https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76430/cesta-zeny-k-bohu-pPb-506942.jpg?v=1670061200)
Pro mě krásná kniha , v tuto chvíli zastínila známější titul na téma ženství "Ženy které běhaly s vlky".Zážitek číst tuto knihu, vychutnávala jsem si s požitkem každou kapitolu..., s čtením jsem si dávala na čas...a nechala na sebe působit ducha skrývajícího se za slovy...Knihu posílám pro svou hodnotu dále, škoda ji v knihovně...a doufám že osloví i další ženy.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Cesta vášně Cesta vášně](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137093/cesta-vasne-2ej-137093.jpg?v=1484656855)
S cestou opravdového muže nesrovnatelné, přesto stejně možná více šokující a přímé, pokud čtete mezi řádky..nepohoršujete se nad zvolenou formu a všudy přítomnou sexualitu, objevíte její dar.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Kurandera Kurandera](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124542/kurandera-K8R-124542.png?v=1638028935)
Krásná kniha o objevování skutečné ženskosti a vnitřní síly. Příběh se odehrává na pozadí nádherné přírody , která přináší moudrost ženě ,která naslouchá a cítí úctu ,lásku, svobodu.