Pegasus komentáře u knih
Námět by byl zajímavý, ale celé to působilo trochu zmatečně a příběh mohl více gradovat.
V tomto díle se mi moc líbí, že se podíváme i mimo Londýn a také to, že více prostoru dostávají Marie, Tom, Bluďák i další postavy. Děj byl promyšlený a originální, celá knížka měla spád. Konec jsem vůbec nečekala. Už se hrozně těším na další díl.
Dan Brown je pro mě srdcová záležitost a tahle knížka je moje nejoblíbenější. Četla jsem ji už několikrát a nikdy nezklame.
Moc pěkný příběh, Miu i Paula jsem si oblíbila, často jsem se i nasmála. Četlo se rychle, protože skoro vše je psáno v dialozích. Myslím ale, že trocha popisů by neuškodila a jen by příběhu přidala na opravdovosti.
Bavila mě víc než Řeky Londýna, byla hodně vtipná a také akční, takže paráda.
Úžasná knížka, od teď patří k mým nejoblíbenějším. Chytne za srdce i za duši.
Knížka se mi moc líbila, jen mi vadilo velké množství chyb a překlepů, protože mi to dost kazilo dojem ze čtení. Ale to je chyba korektury ne knížky, takže nechávám 5*
Musím říct, že pro mě, byla tahle série lepší než Selekce a mnohem víc mě zasáhla. Eadlyn jsem si moc oblíbila, líbilo se mi, jakým prošla vývojem a co všechno musela podstoupit. Skvělý nápad pohled na selekci z druhé strany.
V tomhle díle mi Hermína hrozně lezla na nervy. Místo aby byla ráda, že přežila, tak pak hrozně zbytečně hazardovala. Jinak ale příběh opět perfektní a moc mě to bavilo.
Příběh je jinak vystavěný než v ostatních knížkách Rachel Abbott, ale nevadilo mi to. Tentokrát je Tom Douglas jen v pozadí a celý děj vidíme pohledem Leo. Navíc tento díl časově předchází všem ostatním. I tak jsem se ale brzy začetla a bavilo mě to. Pro mě jsou nejpovedenější díly Zabij mě znovu a Spi sladce.
Na první díl to nemělo, ale zase byl lepší, než předchozí. První polovina mě moc nebavila, protože byli pořád na cestě a nic moc se nedělo. Ale potom se to zase zlepšilo a příběh mě chytl. Myslím, že závěrečná bitva by se taky dala udělat líp.
Tenhle díl se mi určitě líbil víc než první. Byl víc akční, napínavý a měl spád. Jsem moc zvědavá, jak to bude celé pokračovat a popravdě nechápu, proč má tato série tak nízké hodnocení.
Narnii mám moc ráda. V tomto díle se toho zas až tak moc nedělo, ale ani mi to nevadilo, bylo to pěkné, plné fantazie.
Začátek mě příliš nebavil, připadalo mi to příliš romantické, ale jakmile se děj trochu rozběhl a zamotal, začala mě knížka hodně bavit. Druhá polovina knihy byla vážně skvělá, konec překvapivý. Moc se mi líbily citáty na začátku každé kapitoly.
Moc pěkný a vtipný příběh. Bavila jsem se od začátku do konce. A musím vyzdvihnout krásné ilustrace.
Krásný historický příběh. Mladou porodní bábu Martu jsem si hned oblíbila. Období středověku je zde vylíčeno velmi realisticky, po pár stránkách jsem se do příběhu úplně vžila a prožívala všechny osudy s hlavními hrdiny. A to je přesně to, co od dobrých knížek očekávám. Určitě stojí za přečtení.
Začátek výborný, druhá polovina už trochu horší. Zdálo se mi to hodně uspěchané, některé pasáže by chtěly více rozvést. Připadalo mi, že Sherlock a Watson zbytečně pořád jen cestují sem a tam. Možná je to ale jen můj dojem. Jinak četla se pěkně a rychle.