peitho.1 komentáře u knih
Další velice povedený kousek od Elle Kennedy, ale ona to asi ani jinak neumí :) Hokejové prostředí je super a máte opět možnost potkat i staré známé z předešlých knih. Navíc mě hrozně bavila tato dvojice, zejména jejich popichování a krásně vykreslené jiskření. Mého favorita Návrh sice ani tato kniha nepřekonala, ale měla k tomu sakra blízko. S přehledem plný počet * a vřele doporučuji!
Opět se ukázalo, že tyhle autorky prostě umí. Trochu jsem měla obavu, jak se se vším popasuje Jamie, přeci jen Wes už měl jasno od začátku, ale bylo úžasné sledovat, jak se pomalu jejich vztah buduje, bez zbytečných dramat a přehnaného pitvání vlastní identity.
Oba hrdiny si nejde nezamilovat, jsou skvělí a krásně k sobě pasují. Jen je škoda, že tahle série nevyšla až po Hodným klukovi. Jednoznačně 5*.
Jsou knihy, které si přečtu, když mám zrovna chvíli čas a pak jsou knihy, které čtu v každé možné volné vteřině, protože mě pohltí a prostě musím vědět, jak to bude dál a většina ostatních věcí jde dočasně mimo mě. Všechny knihy od Colleen Hoover spadají do té druhé kategorie. Na obtíž se trochu liší od jejích ostatních knih, je psaná lehčím tónem, přestože naráží hned na několik vážných témat.
Čtení jsem si maximálně užila a mohu vřele doporučit!
Tahle kniha byla jedno klišé za druhým. Bohatý, slavný, talentovaný a samozřejmě děsně sexy chlápek s hromadou problémů, který se chová jako pěkný hajzlík, na druhé straně nevinná holka, která ho napraví. Od první stránky víte, kam to všechno směřuje a jak to skončí. Ale víte co? Mně to vůbec nevadilo, jako oddechové čtení to bylo super a jen u máločeho si tak odpočinu, jako u podobných knih, třebaže jsou předvídatelné a psané podle jedné šablony. Kniha byla čtivá a hodně oceňuji střídání pohledů obou hrdinů.
Takže pokud čekáte originalitu, asi to nebude kniha pro vás, ale jestli si chcete prostě jen odpočinout nad dobře napsanou romantikou, tak tahle to za mě splní na 100 % :)
Mám pocit, že už jsem dlouho nečetla knihu s tak dobře vykreslenou psychologií hlavní postavy, nad kterou budete chvílemi kroutit hlavou, pak jí budete tak trochu nenávidět, později litovat a nakonec si jí možná i zamilujete.
Dále oceňuji originální námět i zpracování, čtivost a příběh, který si budu pamatovat i po letech.
Jednoznačně doporučuji.
Tuhle knihu jsem si neskutečně užila, trochu jsem měla obavy,jestli nebude příběh vzhledem k rozsahu roztahaný, ale nenašla jsem jediné hluché místo. Pošťuchování hlavních hrdinů nemělo chybu, příběh plynul lehce a přirozeně a já se ani na vteřinu nenudila.
Jedinou výtku mám k obálce, ta se moc nepovedla, k příběhu se vůbec nehodí a mohla by některé čtenáře i odradit.
Za mě zcela zasloužených 5* a vřele doporučuji.
Tohle je pro mě úžasný objev, miluju kombinaci detektivky a romantiky a tady je ta kombinace velice zdařilá. Myslím, že jsem našla svojí novou oblíbenou autorku a rychle musím sehnat její další knihy :)
Diana Chamberlain opět nezklamala a napsala silný příběh nad kterým budu ještě dlouho přemýšlet. Sice pro mě nejde o její nejlepší dílo, ale i tak je to s pěhledem na 5* už kvůli síle tématu a formě, kterou je kniha psaná. Příběh vás vtáhne a nepustí, dokud nepřečtete poslední stránku. Vřele doporučuji!
Moje druhá (a určitě ne poslední) kniha od této autorky, která spíše než na velkých překvapeních, staví příběh na dokonale vypracované psychologii postav, napětí a čtivosti.
Rozuzlení jsem vytušila celkem brzy, ale to vůbec navadilo, i tak nějaké to překvapení zbylo a knihu jsem si užila, byla to skvělá kombinace thrilleru, detektivky, psychologického románu s pár prvky románu pro ženy.
Za mě velká spokojenost a doporučuji!
Eleanor je velice svérázná postava, která se po událostech z dětství uzavřela do své bubliny práce-domov a vše ostatní šlo mimo ni, včetně společenských pravidel. My pak sledujeme její cestu, kdy se po seznámení s kolegou z práce a jedné společné události, začne znovu otevírat světu. Její cesta je dlouhá, místy krkolomná a plná úsměvných momentů.
Jde o velice citlivě a mile psanou knihu o jizvách, které si neseme nejen na těle, ale také na duši.
Přiznám se, že jsem byla zpočátku trochu skeptická, přeci jen o čem může celá kniha být, když je identita vraha prozrazená hned v první kapitole... Ale nakonec se ukázalo, že se jedná o pořádně napínavý kousek od kterého je těžké se odrhnout. Byla to prostě neskutečná jízda a já mohu milovníkům napínavých thrillerů jen doporučit.
Opět povedený kousek od S. Brown, kterou mám moc ráda. Ani tentokrát nechyběla detektivní zápletka, trocha romantiky a závěrečné překvapení. Jsem moc spokojená a doporučuji :)
Skvělé zakončení příběhu Reeda a Elly. Opět skvělé postavy, které si zamilujete i ty neméně skvělé, které budete s chutí nenávidět. Autorka opět nezklamala a vytvořila čtivý a oddechový příběh plný lásky. Teď mi nezbývá než doufat, že u nás vyjdou i další díly, které mají být zaměřeny na Eastona, kterému prostě nemůžete odolat :)
Musím uznat, že to bylo vysoce napínavé a čtivé čtení, ale téma mi tak úplně nesedlo, popravdě kdybych věděla, okolo čeho se bude děj točit, tak se této knížce spíš vyhnu. Nedokázala jsem se do motivací a jednání některých postav moc vcítit nebo je alespoň pochopit, což mi čtení dost ztěžovalo, ale věřím, že si kniha své nadšené čtenáře určitě najde, zvlášť ty, které toto téma zajímá (záměrně nejsem úplně konkrétní, nechci spoilerovat).
Jedna z nejlepších YA a LGBT knih, které jsem zatím četla. Bylo to milé, úsměvné i k zamyšlení. Postavy si nešlo nezamilovat, děj příjemně plynul bez hluchých míst a já si jen vychutnávala stránku za stránkou. Vřele doporučuji!
Tak v první řadě: Ha, já jsem to věděla! V druhé řadě: Kde mám sakra druhý díl, když ho tak nutně potřebuji? Skvělé a napínavé čtení. Zároveň smutné i milé, plné bolesti i nově nalezené radosti ze života. Já jsem nadšená a vřele doporučuji!
Přiznám se, že jsem se zpočátku nemohla vůbec začíst, prvních zhruba 150 stran by se klidně dalo zkrátit na 50 a knize by to jen prospělo. Pak už se kniha krásně rozjela a bylo hezké sledovat rodící se přátelství mezi ústřední dvojicí.
Fotbalové prostředí bylo milým oživením a moc se mi líbila forma epilogu.
Přes trochu rozpačitý začátek dávám plný počet a doufám, že u nás vyjdou i další autorčiny knihy.
Jestli tato kniha něčím vyniká, tak neuvěřitelnou čtivostí, Manželé také nebyli špatní, ale tato kniha je ještě o kus lepší. Celou dobu jsem balancovala mezi 4 a 5*, ale za tu poslední kapitolu musím dát 5*, ta byla geniální a ukázala, že nic není tak jasné, jak by se mohlo zdát.
Stejně jako u předchozích dílů se jedná o velice příjemnou oddechovku.
Příběh hezky plyne, občas se zasmějete, občas vám je smutno a jindy máte vztek. Hlavní postavy jsou sympatické a je lehké si je zamilovat a jako bonus se setkáte i s hrdiny z předchozích příběhů.
Trochu jsem se obávala, jak bude toto téma zpracováno, tyhle knihy mají tendenci být hodně depresivní nebo naopak až přehnaně sluníčkové a plné nerealistického odhodlání a síly (snad chápete, jak to myslím, nevím, jak jinak to vyjádřit), ale tady se povedlo najít krásnou střední cestu.
Kniha je plná silných okamžiků. Je o hledání nových cílů, když člověk ztratí všechny, které do té doby měl. Je o tom, jak se hrdinka hroutí, ale potom znovu vstává. Je o lásce v různých podobách (partnerská, mateřská, sourozenecká). Je o odpuštění, i když k němu může vést dlouhá cesta.
Já jsem knihu přečetla v rekordním čase a mohu vřele doporučit.