PepaS409 komentáře u knih
Velmi dobře napsaná kniha. Až tady se člověk zamyslí... Jaký by byl v době počítačů a všude zuřící digitalizace náš svět? Nebojte. Já na to slovo myslím, ale nevyslovím ho:-) Ale je to prostě tak. A věřím, že cesta do pravěku se konat opravdu nebude. Snad jen na televizní obrazovce. V podobě stejnojmenného filmu:-)
Právě jsem dočetl a musím říci - skvělé ! Jeffery prostě umí. Série s Lincolnem Rhymem a Kathryn Danceovou mám rád:-)
Čtu tady komentáře a mám opačný názor. Za mne je vynikající. Má spád, tempo, ano něco málo je na hranici absurdity, ale stále skvělé. A konec mne ujistil, že bude mít pokračování. Joonna Linna přijde na to, jak přelstít zlého Bobra , což je myslím otázka dobrá:-)
Na knižní debut to vůbec nebylo špatné. Forma vyprávění je dobrá, příběh má děj a hlavně spád.
Kniha mne ničím nezaujala. Hlavní hrdinové jsou nesympatičtí. Co policie pane autore? Jen označí místo činu, které pak střeží..? Neni to trochu málo? Spíš dobrodružné pátrání...ale dekektivka? Nikoli.
Těšil jsem se na knihu. Ale musím říci, že na rozdíl od jiných knih autora mi kniha dala zabrat. Mám rád knihy o HH, chápu, že tohle je trochu mimo, ale není to můj šálek kávy.
Skvělá knížka. Četl jsem doposud vše o HH, tahle dektivka je velmi návyková:-) Byl jsem i na filmu, ale ten už byl podstatně slabší.
Dostal jsem se ke knize čistě náhodou a hned mne nadchla. Nepostrádá napětí ani humor. Skvělý čtení!