Pepina01
![Zakázané ovoce Zakázané ovoce](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376193/zakazane-ovoce-bzH-376193.jpg?v=1526295725)
Velké množství jmen na začátku a promíchaný děj způsobil, že jsem se hodně ztrácela a upřímně mě kniha moc nebavila. Od poloviny knihy už to bylo lepší a knihu jsem dočetla.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Život po tobě Život po tobě](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293194/zivot-po-tobe-vN9-293194.jpg?v=1477640990)
Trvalo mi delší dobu, než jsem odhodlala knihu otevřít a začíst číst. Protože první díl mě emotivně hodně zasáhl. Ani jsem si nedokázala představit, o čem by vlastně mohla být. Kniha je napsaná hezky, ačkoli se nečte tak náruživě jako předchozí. A upřímně nechápu, proč se píší dodatečná pokračování příběhů, které byly krásné a nějakým způsobem ukončeny. Ale to je asi problém této doby (u filmu se to děje také pořád) a jak je uvedeno na konci, bylo to hlavně přání čtenářů.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155109/nez-jsem-te-poznala-Gq9-155109.jpeg?v=1507958865)
No.... dlouho jsem nečetla tak emočně silnou knihu. Byla jsem do ní ponořená a téměř nedýchala, autorce se podařilo čtěnáře opravdu nenásilně vtáhnout do děje a prožívat osudy spolu s postavami. Ještě hodně dlouho poté jsem přemýšlela, jak by se člověk zachoval na straně Willa i na straně Lou, kdyby ho něco takového potkalo
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)