Petra-Nela komentáře u knih
Knížka se mě líbila, škoda že není pokračování, ráda bych se dozvěděla co se stalo s Terezou.
Nadherna knížka, mám ráda koně a moc se mi líbil tenhle příběh.
Knížku jsem četla kvůli výzvě, hodně mě překvapila, nádherné básně i když smutné. Nejvíce se li líbila Přátelům, Mě dceři a o bratrů Karlovy.
Příběh se mě moc líbil, knížku mě půjčila nejlepší kamarádka, řekla mi že je to moc pěkná knížka a měla pravdu.
Tenhle komiks jsem hodne cetla cele svoje detstvi, patril memu stryci. Ted jsem ho po letech precetla znovu v ramci Ctenarske vyzvu a zjistila jsem ze to znam cele na zpamet.
Knihu jsem četla do výzvy, hezky příběh, i detailně popsány hrůzy kterým čelili obyvatelé Londýna, bylo to pěkné zpracování příběhu.
Dostala jsem chuť na Champagne , asi se vydám do Francie. Za mě zajímavý příběh.
Super knížka i zápletka, hlavně malý Rasmus byl tak roztomilý. Škoda že nejsou další díly.
Knížku jsem sehnala až skoro po 30 letech na knihobot, měla jsem radost,
Nádherná knížka, vyprávění se mi moc líbilo.
Nádherná knížka, vyprávění, i ilustrace. Nevím zda je od Antonína Zápotockého něco od četla, ale tenhle příběh se mě velice líbil.
Videla jsem Film, ma to doma na DVD, je to muj oblibeny musikal a ted jsem cetla knihu, moc se me libila, bylo tam vic informaci nez ve filmu
Knížku jsem objevila náhodou na knihobotu když jsem hledala knížky pro neteř k vánocům. Moc se mě libila stala pouze asi 20 Kč, byla jsem mile překvapená, přečetla jsem ji na jeden zátah, prostě takhle kvalitně napsaný příběh už se dneska nevidí. Knížka ma čestné místo v mé knihovně.
Druhý díl stejně dobrý jako první, jen škoda že se podrobně nezminují o Rodině Goodeových, co se stalo s Georgem, a pak o Frankově Rodině.
Druhá Knížka co jsem četla od tohoto spisovatele, první byla Petra a Dominik, líbí se mě příběhy i způsob psaní.
Jedna z mála knížek o kterých jsem si i po 30 letech pamatovala zhruba o čem byla. Chudák Amanda, tak se těšila na nový život a Elizabeth zase na novou kamarádku.
Dupin je jedinečný, škoda toho ztraceného kříže. Už se těším na další příběh
Úplně jsem zapomněla že taky napsal hororový příběh o vlkodlacích, škoda že není na pokračování.