Petra17 komentáře u knih
Velmi silné a poutavé čtení, které stojí za přečtení. Jde z toho ponaučení.
Pěkné počtení, když nevím co by. I teď v tomhle věku se tím ráda odreaguji. Člověk u toho zapomene na ve patné a myslí jen na malenky a malíčky a samozřejmě Neználka.
Nevěděla jsem, oč jde než jsem k vysokému číslu věku podle mě (14 let) dostala tuto sérii k Vánocům. Zprvu jsem si připadala hloupě že čtu něco tak dětského, poté jsem přela k údivu, jak mě tato kniha chytla.
Povídky byly některé pěkné, některé ne. Knížka mě tedy nebavila, ale ani jsem se u ní nenudila.
Mám s touto knížkou krásné vzpomínky na dětství :) já, tato knížka a zimní večery jsme tvořily skvělou harmonii :)
Velmi rychle přečtená kniha. Čte se hodně dobře. Oddechovka do vlaku
Četla jsem jako mladší, když jsem se k ní chtěla znovu vrátit teď skoro v 18ti letech tak mě už nebavila, tím ale nechci říct, že je špatná. Před těmi 4mi lety mě zaujala a četla jsem jí jedním dechem jako jednu z mála knih.
Jedna z nejlepších knih od Lanczové. Čte se jedním dechem a příběh zaujme. Kdybych nechtěla stihnout plno jiných knih, přečtu si jí s chutí znovu.
Pěkné pokračování knihy ''Hořká chuť lásky''. Rychle jsem se s Nelou spojila a knihu přečetla jedním dechm stejně jako předcházející díl. Mohu jedině doporučit všem, kteří mají rádi zamilované příběhy.
Nejprve obavy, jelikož jsme jí v deváté třídě dostali jako povinnou četbu. Poté velké nadšení, knihu jsem přečetla během pár zimních večerů a odnesla jsem si pozitivní náladu.