Petra17 Petra17 komentáře u knih

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

První kniha, kterou jsem ale po půlce zavřela s tím, že mě nebavila, třeba se k ní někdy vrátím, Švábi mě již zaujaly více :)

24.07.2015

Marta v roce vetřelce Marta v roce vetřelce Petra Soukupová

Knihu jsem četla k maturitě a nemohu rict ze by me nebavila. Zajimavy pribeh. Jedine minus je otevreny konec ktery me u knih vylozene depta :)

21.05.2015 4 z 5

Prevítem snadno a rychle Prevítem snadno a rychle Simon Brett

Zabavna knizka pro uvolnujici chvile.

27.01.2015 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Velmi pekne napsana a poucna kniha k teto tematice

10.01.2015 5 z 5

Andělé strážní Andělé strážní Kristina Ohlsson

Moje první detektivka, a určitě ne poslední. Moc se mi líbila a četla se jedním dechem

27.06.2014 5 z 5

Brenda Veliká Brenda Veliká C. D. Payne

Pěkné, zábavné čtení, avšak trochu moc otevřený konec :-)

30.01.2014 4 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Některé pasáže jsou trochu nudné a zdlouhavě popsané, jiné velmi zábavné. Pro mě to není to pravé ořechové. Četla jsem jen z donucení povinné četby k maturitě, ale nelituji, kniha je to dobrá, válečné téma - čili nic pro mě, no.:)

02.01.2014 4 z 5

Píši Ti s láskou Píši Ti s láskou Jarmila Křížová

Pěkné vědět, že i kdysi byli vztahy na dálku, že vše se dalo zvládnout a že láska není pouhé slovo.

15.12.2013 5 z 5

Slezské písně Slezské písně Petr Bezruč (p)

Básně jako povinná četba, člověk musí přemýšlet, a hledat, co asi básník říci chtěl, ve skutečnosti to stejně myslel určitě jinak.

11.12.2013 3 z 5

Připravená? Připravená? Chris Manby

Knížka mě napřed nebavila, asi v polovině jsem se ale do děje vžila tak, že dočtení bylo vskutku rychlé. Myslím si, že za přečtení stojí, námět je podle mě reálný, i když, možná jsem až moc velká romantička.

21.11.2013 3 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Kromě krásného zamilovaného čtení mi tato kniha dala i radu či moudro do života. Je jedno jak dlouho ta krásná pravá láska trvá. Důležité je, že ji člověk poznà a má vzpomínky na celý život.

27.09.2013 5 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Dosti dlouhá předehra, která ve mě zprvu vyvolávala znechucení, poté se to trošku 'rozjelo', vyvrcholilo to celkem překvapivým koncem, ale žádná extra knížka to pro mě není. Přijde mi to trochu jako taková forma jiné twilight ságy. Slabý průměr. Hvězda navíc je za nápad andělů místo upírů.

23.09.2013 3 z 5

Proměna Proměna Franz Kafka

Povinná četba, přečtená za necelou hodinu. Příběh mě dojal avšak zároveň pobavil. Nejspíše si přečtu něco dalšího od pana Kafky :)
Doporučuji těm, co stále váhají.

17.09.2013 4 z 5

To ti patří, Amélie To ti patří, Amélie Enid Blyton

Četla jsem jí asi v 8mi letech, jedním dechem. :)

03.09.2013 4 z 5

Jméno hvězdy Jméno hvězdy Maureen Johnson

Přečtená za 4 dny, řekla bych, že vůbec můj rekord. ještě jsem asi nepřečetla 300 stránek za pár hodin. Bavila mě,stojí za přečtení, ale není to trhák, ke kterému by jste se museli vracet. Jednou a dost. Takový průměr :) Pravda je, že jsem od ní čekala méně.

29.08.2013 4 z 5

V záři reflektorů V záři reflektorů Anne-Marie Pol

Tato se mi líbila z celé série nejménně, nikdy jsem nepřišla na to, proč. Asi mě po nějakém díle toto omrzela, nebo to bude mnou a bude to proto,že jsem tuto knihu četla po dlouhé odmlce po 4. díle

27.08.2013 3 z 5

Okouzlená tancem Okouzlená tancem Anne-Marie Pol

Dříve mě knihy o baletu a tančení moc bavily, tohle je top :)

První vystoupení První vystoupení Anne-Marie Pol

Opět mě moc bavila kdysi.

Chci tančit Chci tančit Anne-Marie Pol

skvělé !!! chytlavé ! dokonalé ! ;)

Nina - vycházející hvězda Nina - vycházející hvězda Anne-Marie Pol

Četla jsem jako mladší, moc mě to bavilo, zaujalo a přečetla jsem díky tomu celou sérii