Jméno hvězdy přehled

Jméno hvězdy
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139938/bmid_jmeno-hvezdy-fDT-139938.PNG 4 78 78

Stíny Londýna série

1. díl >

Nad Londýnem se stahují mračna strachu a Rory je jediným klíčem k vrahově identitě... Roryini rodiče se rozhodnou pracovat v Anglii a své milované dceři nabídnou jedinečnou příležitost: rok studia na prestižní střední škole v centru Londýna. Rory se příliš dlouho nerozhoduje a za pár týdnů už směřuje z ospalého louisianského městečka do evropské metropole, kde se v té chvíli začíná opakovat nepříjemná historie. Kdosi vraždí po vzoru nikdy nedopadeného Jacka Rozparovače. Všechna těla jsou nacházena tam, kde je původní vrah znetvořil v roce 1888 - ve východní části Londýna, v jejímž srdci stojí i Roryina nová internátní škola.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Levné knihy

The Name of the Star, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jméno hvězdy. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
10.09.2023 5 z 5

Tato kniha se mi moc líbila a ten hororový nádech super

E.T.007
09.04.2023 4 z 5

Pomerne dosť vydarený príbeh. Zaujímavý námet, skvelá zápletka, fajn spracovanie. Čítalo sa to dobre a bavilo ma to.

Dada077
17.07.2019 4 z 5

neverila som, že ešte dokážem čítať mysteriózo-fantasy pre tínedžerov, ale text sa mi čítal pomerne dobre a rýchlo, aj koniec bol celkom zaujímavý, kniha v pohode

Kniha Jméno hvězdy v seznamech