Němý viník přehled

Němý viník
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435717/bmid_nemy-vinik-rrf-435717.jpg 4 192 192

Křiváci série

Stevie toužila rozlousknout Elinghamskou záhadu, ale místo toho našla svého spolužáka mrtvého. A zločiny z minulosti stále číhají v temnotě. Zrovna když si začne dávat jedna a jedna dohromady, její rodiče se rozhodnou, že ji ze školy odvezou. Když teď není v akademii plné tajných chodeb a podivných přátel, začíná ztrácet kontakt se zbytkem světa. Aspoň už neuvidí Davida. Davida, kterého políbila. Davida, který jí lhal o svojí identitě. Pak ovšem k ní domů dorazí Davidův otec, nenáviděný politik King, a navrhne jí dohodu: dostane Stevie zpátky na Ellinghamskou akademii. Na oplátku musí být na Davida hodná. Tajemství za Ellinghamskými vraždami stále čeká na vyřešení a Stevie ví, že je blízko. Ale cesta za pravdou má víc zákrut a obratů, než si dovedla představit. A svým odhalením může ublížit někomu, na kom jí záleží.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Vanishing Stair, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Němý viník. Přihlašte se a napište ho.

ValiPages
11.06.2024 4 z 5

,,Tomuhle se říká zoufalá snaha upoutat pozornost," Poznamenala a vydala se k němu.
,,Za chvíli ji kvůli zimě vypnou," opáčil David, otevřel pusu a lokl si vody z fontány.
,,Je vůbec pitná?" Zvolala. David pokrčil rameny. Pak vstal, otřepal ze sebe vodu a vylezl z kašny. Vrazil si ruce do kapes u šortek a kráčel po jejím boku, jako by se nestalo nic divného.
,,Terapie," poznamenala. ,,Funguje to."
,,Taky jsem ji zkoušel. Pokaždý jsem je rozbrečel. Ale řekl bych, že jsem pár lidem pomohl prozřít."

Tahle série je prostě bezva. Stevie, David, Nate, Ellingham Academy… Prostě všechno v téhle knížce mi přirostlo k srdíčku. Jak tak si čtu svou recenzi na první díl, tak jsem byla asi moc krutá. Autorka umí fakt skvěle psát. Celé prostředí, atmosféra, lidi, námět jsou skvěle vymyšlené. Konečně jsme se dozvěděli, jak to doopravdy bylo s Iris a Alicií Ellinghamovými. Za mě to dopadlo super. Akorát to pro mě nebylo moc překvápko, protože kdo nemiluje svého věrného kamaráda, který vždy všechno prozradí, aniž by někdo chtěl. Děkuju ti, Google :) No nicméně to bylo stejně dobrý. Kdyby bylo na mně, tak bych tam napsala o pár stránek víc s Davidem, ten tam za mě byl nějak málo. Vím, že to prostě u detektivek tak bývá, ale Stevie na něco přišla nebo něco vyřešila a ona, „Hustý, to dává smysl." A vrhla se k další věci, za to já, „Co? Tak na tohle fakt takhle nemohla přijít." :)
Jen tak mimochodem, jsem rozhodně tým David a ne Hunter. :)
Ráda bych vás poprosila, pokud jste si přečetli mou recenzi, klikněte prosím na like, ne z důvodu, že se vám to líbilo, ale abych věděla, že si někdo přečetl mou recenzi. Moc mě to potěší a moc děkuji :)

roso.mak
17.03.2024 4 z 5

Ke komentáři prvního dílu dodám snad jen: připravte si k ruce třetí (a poslední díl). Takhle kniha končí de facto v půlce věty.

Luigi1
10.09.2023 4 z 5

Tak tento díl měl spád a čekání na další díly

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020

Velká část úzkostných stavů byla způsobená úzkosti kvůli úzkosti.

Spousta lidí existuje, Janelle žije.

Tělo je nepřítelem mysli.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Němý viník v seznamech