petrafecY petrafecY komentáře u knih

☰ menu

Aiden Aiden Melanie Moreland

(SPOILER) On je bohatý svalovec plný traumat z dětství a odmítá lásku, ona je bezstarostná veselá studentka, která naopak chce víc než jen skvělý sex, který spolu mají. On jí odhání, ona se stejně vrací a zkouší to, jemu nakonec dojde že bez ní nemůže žít, otevře jí svou duši a pak už jen cukrují a cukrují. Celé to bylo naprosto předvídatelné, nudné, nebavilo mě to. Zápletka s úchylnou spolužačkou byla taky těžce přitažená za vlasy a od prvního náznaku zápletky bylo naprosto jasné kdo bude pachatelem. Musela jsem se nutit abych to dočetla. Za mě fakt ne.

26.09.2024 1 z 5


Gól mého života Gól mého života Kendall Ryan

Pro mě čirá hrůza, naivní, hloupé, těžko uvěřitelné. Oba se strašně chtějí, protože spolu kdysi divoce sexovali, ale teď se oba chovají jak ňoumové a neumí si říct co jeden od druhého čeká. Navíc příběh který je svede znovu dohromady je přiblblý a v knize vůbec nedojde k jeho rozuzlení. Je to plytké, povrchní, škoda papíru.

23.09.2024 1 z 5


Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Četla jsem od autorky všechny její knihy a takhle mi přijde nejslabší, ale i přes to není špatná a jako oddechovka stojí za to. Hlavní hrdinové mi tedy úplně sympatičtí nejsou, on je ňouma bez názoru, ona kočkomilná veganka, já radši psy a maso, ale i tak se mi to líbilo.

23.09.2024 4 z 5


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Líbilo se mi to moc. Čte se to samo, je to vtipné, je to chytré, erotická scéna na konci byla waaau, já jsem spokojená. Knihu doporučuji.

23.09.2024 4 z 5


Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Mně se to nelíbilo. 90% procent knihy je depresivní, šedé, smutné, negativní. Čekala jsem oddechovku, místo toho jsem dostala hladovějící děti, nemocné nebo mrtvé rodiče, zlomená srdce, pokusy o znásilnění, chudobu, promočené boty za tuhého mrazu. Je mi z toho nepříjemně ještě teď. Ten happyend mi celý dojem z knihy nevynahradil.

23.09.2024 3 z 5


Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Ufff, to byla jízda. Krásné, hluboké, dojemné. Doporučuji.

23.09.2024 5 z 5


Leo Leo Mia Sheridan

Příběh není moc uvěřitelný. On ji tajně sleduje, ona to ví, ale za dva dny už s ním juchá v posteli, ačkoli je do té doby panna. Neustále popisuje jak si co obléká, co si dělá s vlasy, což je otravné a zbytečné. Děj se naštěstí moc nevleče a je to rychle přečtené.

23.09.2024 2 z 5


Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Pro mě úplně zbytečná kniha. Je to jen přepis prvního dílu očima hlavního hrdiny.

23.09.2024 1 z 5