Hlava plná lásky přehled

Hlava plná lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499174/bmid_hlava-plna-lasky-65269a5a53677.jpg 4 845 845

Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, Marie by jistě neváhala ani vteřinu. Matka moderní fyziky však nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem. Samozřejmě, Levi je přitažlivý, vysoký a má ty svoje pronikavě zelené oči, ze kterých se její neurony můžou zbláznit – ale co si o Bee myslí, dal jasně najevo už na doktorátu. Když se však zničehonic Bee začne ztrácet vybavení, záhadně jí mizí důležité e-maily a podřízení ji ignorují, zdá se najednou Levi být jejím spojencem. Dá nakonec Bee Königwasserová všanc své srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Love on the Brain, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlava plná lásky. Přihlašte se a napište ho.

Damonka12
14.12.2024 5 z 5

Miluju! Skvělé zapojení akademického prostředí a perfektní romantická linka.

petraj30
09.12.2024 4.5 z 5

Myslela jsem, že je to další zamilovaná kniha pro puberťáky, ale bylo v tom něco víc.
Uvolněný pubertální styl jsem zaznamenala hlavně v Beeině myšlení. Mnohdy mi připomínala neřízenou střelu. To bylo podle mě bezkonkurenční a hodně jsem se u toho nasmála. Sice to v druhé půlce začalo trochu váznout, konečné prodlužování si Bee taky mohla odpustit, ale jinak jsem se moc bavila.
Práce v NASA byla pro mě jen třešničkou na dortu, sice jsem z toho vědeckého povídání rozuměla jen setině, ale bylo to velmi zajímavé prostředí.
Moc se mi to líbilo.

kayu
07.12.2024 2 z 5

(SPOILER) On - vysoký, svalnatý a zdánlivě odtažitý a ona - křehká, malá a okolím podceňovaná, kde jen jsem to už četla? V tomto případě se to autorka snažila okořenit prostředím NASA, ale přišlo mi to takové umělé. Celá kniha je vlastně o tom, že on si něco myslí, ale ona si myslí úplný opak a když už se zdá, že jsou na stejné vlně, tak se to celé ještě víc zkomplikuje, jen aby se děj trochu natáhl.

Strhující upíří romance od autorky Hypotézy lásky

28.11.2024

Je těžší porozumět fyzice, nebo lásce...?

31.08.2024

Dva šachoví protivníci ve hře o lásku

09.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Hlava plná lásky v seznamech

v Přečtených1 104x

2023  85%Hypotéza lásky