petraj30 komentáře u knih
Zatím nejlepší díl, byla jsem celkem překvapená. Carina nebyla žádná ufňukaná puťka, ale na konci mi přišla až moc tvrdá na Maxe ( ale v předchozích dílech z toho chlapci vyšli celkem lacino, tak tady se role obrátily), jsem zvědavá na 4 díl
Takový průměr. Po přečtení prvního dílu jsem moc neočekávala. Nebyla tam žádná zápletka, děj nemastný - neslaný, takže nenadchl - neurazil, ale přečtu si celou sérii "kdyby náhodou"
Sice tuto spisovatelku příliš nevyhledávám, ale má pár úžasných knih, které stojí za to a tohle je jedna z nich, od knihy jsem se nemohla odtrhnout, bylo to moc krásné, plné romantiky a intrik, jen Edward z toho vyšel na můj vkus až moc lehce
Z celé série jsem byla naprosto nadšená, jen mě trochu mrzelo, že spisovatelka na konci nerozvinula děj, ráda bych se dozvěděla, jak jim to bude klapat za 10 let a velmi mě zajímalo, jak by oba zvládali rodičivství
Byl to celkem zajímavý příběh, i když bylo od začátku jasné, jak to skončí, příběh nepostrádal napětí, ale někde byl děj zbytečně natahovaný
Možná jsem očekávala trošku víc, ale i tak se mi kniha líbila
Byly tam vtipné momenty, ale celkově jsem čekala trošku víc
Oblíbená kniha mojí mamky i babičky. Sama jsem se musela nasmát jak se Drahuška "snažila vařit"
Z této knihy jsem byla opravdu nadšená, byla to moje první kniha od této spisovatelky. Byl to trošku jiný žánr, než jsem zvyklá číst, ale úplně mě to dostalo. Heather jsem velmi fandila, protože si velmi vytrpěla díky svým příbuzným. Brandon byl někdy na ránu a to pořádnou. Když přijde usmíření, objeví se další zloduch, takže to nepostrádalo napětí ani v posledních řádcích knihy. Jdu sehnat další díly a knihy
Z této knihy jsem byla nadšená, velmi jsem obdivovala Roselyn, co všechno musela vytrpět a ustát. Já si to užila
Kniha byla pěkná, ale místy zdlouhavá, spisovatelka má i lepší knihy
Moc pěkná kniha, velmi příjemní hrdinové, krásný děj, možná jsem na konci očekávala něco jako zázrak v podobě uzdravení, ale i tak to bylo pěkné
Do knihy jsem se nemohla vůbec začíst a musela jsem se hodně nutit, spisovatelka má rozhodně lepší
První díly této série se mi líbily mnohem více, všechno mi přišlo takové zamotané a místy nezajímavé
Kniha byla moc pěkná, děj svižně ubíhal, jen naivita Em hraničila až s hloupostí a o to bylo vtipnější
Nebyl to vyloženě špatný příběh, ale velmi předvídatelný a neoriginální. Velmi se mi líbila Alexa, její hlášky byly super a ten epilog byl také úsměvný. Nebyla jsem z toho sice PAF, ale i tak se velmi pěkně četlo, alespoň člověk zaplní jedno prázdné odpoledne
Velmi pěkný a romantický příběh, určitě si ji v budoucnu ještě přečtu