petrulkaa komentáře u knih
Příjemná letní oddechovka, tak jak jsem od spisovatelky očekávala. Obzvlášť se mi líbil popis krás několika evropských měst, bylo to zajímavé zpestření, jinak celkem klidného, děje. Kniha je ukázkou toho, že i žena po padesátce má nárok na bohatý milostný život, i když dcery sobecky očekávaly, že se bude starat už jen o jejich pohodlí.
Úžasný román z druhé poloviny 20.století inspirovaný skutečným osudem vily Tugendhat v Brně. Nerada čtu knihy z období války, ale do této jsem se ihned začetla a z napětím čekala, jak děj dopadne.
Pěkně zamotaný a napínavý příběh, rozzuzlení až na samotném konci. Láska, intriky, dokonalost moderní techniky..... Je to opět velmi zdařilé a místovské dílo mé oblíbené autorky, která mě ještě nikdy nezklamala.
Hezké čtení, napínavý životní příběh, autorka opět nezklamala.
Krásný historický román, od kterého jsem se nemohla odpoutat. Škoda, že nemá pokračování. Je to mé první setkání s touto spisovatelkou a těším se na její další knihu. Je to opravdu skvělá vypravěčka, děj byl zajímavý, napínavý a vzrušující od začátku až do konce. Opravdu krásně popsaný život na ostrově Sylt, život chudiny a bohatých, který se díky lásce smíchal a vytvořil nádherný a přitom i smutný příběh. Opravdu doporučuji.
Nádhera. těším se na další díl. Tomu, kdo má rád historické knihy vřele doporučuji.
Knihu doporučuji, hltala jsem ji od začátku do konce. Nedalo se od ní odtrhnout. Je to krutý příběh o obchodu s bílým masem, o hrůzách, které musejí dívky snášet. Všechny Moničiny knihy jsou prostě skvělé!
Nádhera od začátku až do konce. Má oblíbená autorka opět nezklamala. Úžasné propojení současnosti s minulostí. Barbara je prostě skvělá vypravěčka.
Po přečtení prvních stránek jsem chtěla knihu odložit. Neměla jsem chuť ani odvahu číst o tak vážném tématu jako je rakovina. Nakonec mě ale kniha zaujala a zcela pohltila. Jsem ráda, že jsem ji přečetla , neboť je důkazem toho, že boj o život se nemá vzdávat.
Má oblíbená autorka je opravdu mistrem svého řemesla. Je to její již několikátá kniha, která nemá nic společného s červenou knihovnou a to mě no ní baví.
Nádhera, mé první setkání s touto spisovatelkou. Už se těším na další její knihu.
Moje první setkání s touto spisovatelkou i s tímto žánrem mě nezklamalo. Knihu jsem opravdu hltala a nechtěla jsem ji odkládat.Napínavý děj od začátku do konce, stále se dělo něco zajímavého. Spisovatelka je skvělá vypravěčka. Těším se na druhý díl.
Tak tato kniha se oproti ostatním knihám této výborné autorky příliš nepovedla,obzvlášť ten konec nic moc. Bylo tam na mě až moc přesunů hrdinů do minulosti. Opět se mi líbilo vypravěčské umění mé oblíbené spisovatelky. Proti ostatním knihám je to ale průměr.
Krásná pohádka na léto. Moje oblíbená spisovatelka je výborná vypravěčka a opět mě nezklamala. Bylo to odpočinkové čtení plné lásky, romantiky a trochou napětí se šťastným koncem.
Pěkná oddechovka vhodná na léto ke čtení na dovolené. Lehký příběh, od kterého lze odbíhat a čtenář nemusí přemýšlet o ději. Příběh se dá číst téměř jedním dechem.