petruska85 komentáře u knih
Šokující zpověď toho co mnozí z nás ani nezažili. Každý by si ji měl přečíst, aby si vážil všeho co mu život nabízí. I když je to málo, ale pořád to stojí za to. Při každém slovu mi běhal mráz po zádech a tekly mi slzy.
Mám ráda knihy podle skutečné události, o to horší je, že se to muselo stát. Až poté co oběti zveřejní svůj příběh se začne řešit, jak by se jim dalo pomoci.
Báječná knížka mého dětství, ale ráda si ji přečtu i teď. Krásné prostředí, i postavy. Měla by se zavést jako povinná četba.
Poznání kultury, kterou nikdy nepochopím. Příběh islámských dívek, tradic a ženské obřízce. Vše popsáno velice barevně a živě. Skvělá autorka.
hezké vzpomínky na dětství, často jsem se k ní vracela
Kniha mě zlákala svým obalem, ale děj příběhu byl chvílemi i trapný, nelogický. Celý děj se odehrává prakticky v pár dnech.
Musím říct, že jsem knihu dostala k narozeninám v práci. Po prvních chvílích mé skepce k těmto knížkám po zkušenostech se Stmíváním jsem byla nadšená. Stmívání mě vůbec nenadchlo, ale tohle je úplně jíné. Je to naprosto fantastické, už se těším až dostanu další díl.
Krásně napsané staré pověsti. Ještě teď si jako odpočinek nějaké přečtu.
Poutavým dějem dokáže autorka vtáhnout čtenáře přímo do knihy. Krásně napsaný román. Často se k němu vracím.
Co dodat, ženy dokáží být hodně kruté, ale v této knize je to snad ještě krutější. Popisy vražd jsou perfektní, dobré čtení.
Kniha zakoupená v Levné knize mě velmi překvapila svým příběhem o detektivovi, který se trápí nad ztrátou snoubenky a jeptiškou, která v dětství viděla vraždu, ale potlačila ji natolik, že na to zapomněla. Pomocí hypnózy se vrací do své minulosti a s pomocí detektiva odhalí vrahy dávno zapomenuté vraždy. Nechybí zápletka, ale i romantika.
erotická kniha, která se četla sama, některé vulgarity bych asi trochu uhladila, ale přesto je to pěkná kniha
nezapomenutelný příběh Vaška a hledání tatínka, skvělá kniha i film
Série o dvojčatech, která je naprosto fantastická. Po přeštení jsem toužila být na takovém internátě a nosit uniformu.
Naprosto úžasná kniha, četla se skoro sama. Je až neuvěřitelné čím vším si autorka musela projít. U těchto knih si pak člověk začne vážit toho co má.
Opět skvělá kniha od oblíbené autorky. Knihy, které jsou psány z dob Tudorovců s prolínáním sultánů nemá chybu.
Moc hezká kniha, ke které se určitě za zimních večerů vrátím. Pěkné prolínání časů, kde se skloubí přítomnost s minulostí.
Celkem hezky napsané, i když jsem čekala trochu více. Čekala jsem nějaký náboj, který by to celé pozvedl. Nebylo to špatné, ale zkusím ještě jiné autorčiny knihy.
Tak tahle knížka byla báječná. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Moc hezky napsaná a poutavá, chvílemi až neuvěřitelná. Mohu jen doporučit
Skvěle napsaná kniha, hned od prvních stránek to bylo poutavé. Nemohla jsem se odtrhnout a přečetla ji za 3 hodiny.