Pets komentáře u knih
Ufff, přečteno jedním dechem. Nádherná kniha, úžasnej příběh o osudech dvou lidí. Slzy mi nekapaly, ale tekly proudem. Určitě se k této knize zase vrátím a všem doporučuji
Musím ocenit autorku a její představivost, jak umí do detailu popsat prostředí. Příběh mě ohromil a ted jsem napjatá, jak se to bude dál vyvíjet. Ovšem knížka celkově pro mě skoro nudná, nebýt příběhu samotného, tak ji odložím a už se k ní nevrátím. Vše bylo hrozně zdlouhavé, vlastně se to rozjelo téměř až ke konci, což je škoda. Chvílema jsem i přeskakovala pasáže, kde se vše dopodrobna na můj vkus až moc, popisovalo (vzhled prostředí atd.) Vydržela jsem, ovšem opravdu jen kvůli tomu příběhu, který je jinak napínavý.
Tato série se mi velmi líbila, od začátku do konce. Obdivuji autorku, že dokázala celou knihu napsat očima a mluvou šestnáctileté dívky. Za mne dávám deset palců nahoru :-)
Některé pasáže jsou opravdu velmi čtivé, některé nudnější. Závěr byl podle mého nejlepší, a autorův pohled na spravedlnost a odpuštění byl zajímavý.
Velmi povedená kniha, začátek byl sic nudnější, ale potom se to rozjelo a nešlo se od příběhu odtrhnout. Doporučuji
Poslední díl byl trochu zklamáním. Celý příběh se hrozně táhl a na závěr to bylo zase všechno rychlé. A celkově ten konec me zklamal, hlavní hrdinové příběhu toho spolu za ty čtyři knihy hrozně moc prožili, aby bylo v závěru vše vymazáno. Pro mě trochu zklamání
Výborné oddechové čtení. Filmové zpacování velmi zklamalo, do knihy to mělo opravdu daleko.
Už jsem přečetla téměř všechny knihy tohoto autora. Jedním slovem, úžasné. Hrozně moc mi tato kniha a další jeho knihy daly. Neříkám, že věřím každému jeho slovu. Na svět začínám hledět v jiných barvách.
Úžasná, nádherná knížka. Doporučuju každému. Pocity po přečtení této knihy nelze popsat slovy, každý sám pochopí, až přečte.