Peťule115 komentáře u knih
Kniha se mi dostala do ruky přes kamarádku - sama bych ji asi nevyhledala. Dost mě odrazovalo téma knihy a její tloušťka (tlusté knihy čtu běžně, ale ne na takové téma) ... a mile mě překvapila - každou stanu jsme hltala - jelikož čtu než jedu do práce, tak jsem myšlenkami brzdila hodinovou ručičku, aby mi dala ještě prostor pro další kapitolu. Určitě se k ní vrátím
Co k ní napsat - skvělá a strašná. Jestli bych ji přečetla znovu - popravdě řečeno nevím. Smutné a krásné. Brečela jsem a po pravdě ještě teď když píšu jaká ta kniha je, mám slzy v očích.
Začátek knihy (cca 90 stran) mě moc nechytlo, ale pak se to rozvinulo a hltala jsem každou stranu ... bohužel konec byl až příliš rychle rozuzlen :-( ... Tohle není žánr, který bych běžně četla, takže to že jsem dočetla už o něčem svědčí. Podruhé bych už po tomto titulu nesáhla. Není to kniha, kterou bych si koupila do svoji sbírky.
top ... tahle autorka se stala moji oblíbenkyní ... doporučuji
první ze série, kdy mi trvalo než jsme se začetla ... a ten konec :-/ ... no jsem zvědavá na další díl
Tato autorka nikdy nezklamala. Opět skvělý čtivý kousek. (Vlastně každá kniha z této řady, kterou jsem zatím četla.)
Ano toto je kniha dle mého gusta - možná že v ní není až taková zápletka neodhalují se žádná "velká" tajemství - ale je to příběh obyčejné holky, které se podařilo "napravit" nebo přivést na správnou cestu kluka,který byl holkař ... moc mě to bavilo, rozhodně přečtu znova (a to ne jednou :-) )
Po NS jsem neodolala a pokračovala v serii YA (i přes to, že jsem říkala že si teď hodím nějakou romantiku nebo historickou oddechovku) - a nebylo to vůbec na škodu. Věřím, že jsme nečetla tuto autorku naposledy.
bomba ... velmi povedený díl ... teším se na další
přečteno jedním dechem - kdyby to bylo jen trochu možné, tak jsem se od knihy ani nehnula :-)
uf - ani nevím co napsat - přečetla jsem, ale ...
s určitostí vím, že po další knize této autorky nesahnu
Velké zklamání
čtivá trilogie - bavilo mě to - díky náhodě,že mi tuhle knihu podstrčila pod nos :-)
určitě se k této knize (trilogii) vrátím a přečtu i jiné knihy od K.Gier
stejně jako první kniha - palec nahoru
nemůžu se dočkat děje v posledním díle
Povedený kousek - na další díly se těším a určitě si je přečtu :-)
v dalších dílech doufám v nějakýho klitenta darebáka, aby to bylo dramatičtější :-)