pip11 komentáře u knih
Dva spisovatelé stižení tvůrčí krizí coby sousedé u Michiganského jezera, kteří spolu uzavřou sázku. Každý je úplně jiný a přece jsou si tak podobní. Příběh se spoustou emocí, vážný i veselý, plný nepochopení i důvěry, smutku i smíchu. Knihu jsem si příjemně užila, byl to čtivý a poutavý román.
Toto je druhá kniha, kterou jsem od autorky četla, ale opět mě skoro vůbec nezaujala. Příběh jednoduše plynul a až v závěru přišel zvrat, který mě docela překvapil.
Opět poutavý díl o dalším ze členů této rozvětvené rodiny, mladší dceři zesnulého hraběte z Riverdale Abby.
Postavy mi byly sympatické stejně jako v předchozích dílech. Příjemné, hezké a pohodové čtení.
Lehce napínavé krimi v plynulém, pomalejším tempu. Vraha jsem teda neodhalila, ale četlo se to pohodově.
Městečko uprostřed hlubokých kalifornských lesů, kam přijíždí z L.A. Melinda, aby se vyrovnala s osobní ztrátou. Příjemně poklidný příběh, ráda si přečtu i další díl o Pastorovi.
Má první zkušenost s touto autorkou. Příběh mě moc neoslovil, ale zkusím nějakou další knihu, snad to bude lepší.
Závěrečný díl této série byl lehce slabší. Ovšem i tak to bylo čtivé a příjemné.
Siréna Ella má prvního klienta v rozrušeném prachovém králíčkovi, který nutně potřebuje její pomoc. Tímto se ale dostává do řady nečekaných situací… Opět to byl moc pěkný příběh, plný napětí a zvratů.
Tuto sérii si nad očekávání užívám. Vše je pěkně promyšlené a prachoví králíčci jsou naprosto skvělí :)
Pěkné a napínavé pokračování z ostrova Rainshadow. Alice vyrůstá jako sirotek a až v dospělosti zjistí, že je potomek Nicka Northa a že ji k ostrovu váže velké pouto.
Francesca, aby měla na splácení hypotéky, musí do svého milovaného domova sehnat podnájemníky.
Příjemný příběh o majitelce a nájemnících jednoho domu v New Yorku. Jaké asi bude soužití s cizími lidmi, se všemi jejich starostmi i radostmi a kam to vše povede. Pěkně čtivé.
Knihu jsem dostala, sama bych si ji asi nekoupila, ale proč ne… Je to takové vyprávění den po dni, žádné převratné čtení. Humor jsem zde zas tak moc nenašla, ale výjimečně se taky objevil. Je to lehce čtivá, nenáročná oddechovka.
Oddechový fantasy příběh z planety Harmonie, kde na odlehlém ostrově žije hrstka podivínů. Spousta dobrodružství, tajemství, para schopností a samozřejmě prachových králíčků :) Je to čtivá kniha, i když chvíli mi trvalo zorientovat se. Skoro 4*.
Bylo to moc pěkné zakončení série, s příběhem o tajemné Jess. Objeví se zde také postavy ze Šlachtické rošády a zároveň se děje spolu propojí…což mě velmi mile překvapilo.
Tento příběh byl příjemný a čtivý, ale mě až tak moc neoslovil. Autorka napsala rozhodně lepší. 3,7*
Příběh byl moc krásný, prostředí Bretaně bylo hezky popsané a soudržnost lidí skvělá. Na takovém ostrově, plném kamélií, bych moc ráda strávila nějaký čas, musí to být kouzelné místo.
Příjemný a napínavý příběh plný zvratů a nečekaných odhalení. Moc jsem si knihu užila. Po přečtení tohoto titulu (+ předtím několika dalších) jsem se rozhodla dát si autorku do oblíbených :)
Celá trilogie se čte naprosto skvěle a než jsem se nadála, pro další díl jsem sahala :). Příběh třetího klíče byl krásným zakončením a výborným čtením, u kterého jsem se ani trochu nenudila.
Hledání druhého klíče se mi opět velmi líbilo. Pěkné prolínání mýtu s realitou. Snad jen, první díl se mi díky ústřední dvojici líbil o kapku více.
Krásná velká kniha, ve které jsou nádherné fotografie květin s popisky, praktickými radami a tipy na aranžování. Vše rozděleno podle ročního období.