Posvěcené zlo přehled
Nora Roberts
D.C. Detectives série
1. díl >
Policie vyšetřuje sérii podivných vražd mladých žen, uškrcených vždy částí kněžského roucha. Spolu s policií se po stopách zjevně duševně nemocného vraha vydává i mladá půvabná psycholožka, která má policistům přiblížit pravděpodobný motiv a charakter pachatele. Při vyčerpávající práci se mladá žena sblíží s jedním z detektivů a zároveň tak k sobě obrátí pozornost psychopata, který ji zahrne do svých šílených plánů.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2002 , AlpressOriginální název:
Sacred sins, 1987
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posvěcené zlo. Přihlašte se a napište ho.
Moc hezky se četla. Doktorka i Ben mi bylo sympatičtí, děj hezky plynul. Vrah měl zajímavou mysl i poslání. Díky za tuhle knihu.
Velmi povedená detektivka, jen byla podle mě až moc přeslazená. Více bych se zaměřila na druhou linku příběhu.
Možný spoiler.
Vraha jsem přímo neuhádla, ale už na začátku mě trklo, že to musí být někdo ze stanice, takže to zase tak velké překvapení nebylo.
Kniha se dobře četla, ale místy to bylo dost táhlé, konec bych zase o pár stránek prodloužila, ale to já vždycky. Určitě se ke knize vrátím
Kniha Posvěcené zlo v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Detektivní kniha s romantickou linkou. Pomalejší tempo. Zajímavá zápletka, sympatičtí hrdinové. Policejní a psychiatrická služba se zdánlivě postaví proti sobě. Nebo to bude jinak? Dokáží policista a psychiatrička v zájmu vyšetřování najít společnou řeč?