pip11 Online pip11 komentáře u knih

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Byl to příjemný a místy i zábavný příběh, ale dost se vlekl. Děj jako takový je pěkný, ale velmi rozvláčně podaný a chvílemi jsem měla co dělat, abych se tím prokousala. 3,5*

19.11.2024 3 z 5

Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška Kathleen A. Tucker

Na příběh jsem se těšila a to asi byla chyba, nijak výrazně mě totiž nenadchla. Za mě podprůměr.

14.11.2024 2 z 5

Růžová zahrada Růžová zahrada Tracy Rees

Krásný příběh o rodícím se pevném přátelství několika žen z různých sociálních vrstev. Bylo moc pěkné představovat si, že by to tak mohlo být i ve skutečnosti.

10.11.2024 5 z 5

Podivné hry Podivné hry Nora Roberts

Nenáročné, ale příjemné příběhy. V první povídce Laura bojuje za nový život, druhá se točí kolem velkého dědictví s podmínkou. Jednoduché oddechové čtení.

05.11.2024 4 z 5

Jedovatá stopa Jedovatá stopa Colleen Cambridge (p)

Další povedený příběh, který se tentokrát točí kolem jedů. Pomalý začátek se vyvíjí do skvělého příběhu, kterému nechybí trocha vtipu a pořádné odhalení v závěru.

01.11.2024 5 z 5

V ohrožení V ohrožení Julie Garwood

Tento díl série Buchananových patří mezi ty nejlepší. Zápletka povedená, nechybí dobrodružství, humor a celkově je kniha hodně zábavná.

01.11.2024 5 z 5

Recept na pana Dokonalého Recept na pana Dokonalého Anni Rose

Příběh tří kolegyň a kamarádek, každá v odlišném věku, přesto si skvěle rozumí. Humoru tady není tolik jako v předchozím díle, ale i tak jsou zde zábavné chvilky, hlavně v závěru. Je to nenáročný a pohodový příběh.

23.10.2024 4 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

Příběh Rychlá jízda byl pěkný, ale v rozporu s názvem mu chyběla svižnost a nějaké to napětí.

19.10.2024 4 z 5

Součást tvého světa Součást tvého světa Abby Jimenez

Kniha se mi velmi líbila. Krásný a propracovaný příběh, v němž vidíme rozdílnost současných společenských tříd. Skvěle napsaný příběh o dvou spřízněných duších, který vřele doporučuji.

19.10.2024 5 z 5

Kráska a netvor Kráska a netvor Alexander Stainforth (p)

Celkem pěkný příběh, ale žádné větší nadšení se u mě nedostavilo.

13.10.2024 3 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Tento díl byl o dost lepší než předchozí. Zamotaný případ se spoustou podezřelých…

12.10.2024 4 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Snad lepší průměr…Očekávala jsem, že Laurel bude výrazněji používat svou vysokou inteligenci…

12.10.2024 3 z 5

V náruči snů V náruči snů Linda S. Howington

Téma mi přišlo skvělé - malířka, která nečekaně přijde ke zvláštním schopnostem. Od té chvíle se začíná její klidně vedený život měnit. Příjemně odlehčený detektivní příběh.

07.10.2024 5 z 5

Borec Borec Julie Garwood

Tato série je moc pěkná, nevyjímaje tohoto dílu s detektivní zápletkou. Příběh se mi líbil, je to oddechové a čtivé. Akorát sestřenice byla na pár facek.

02.10.2024 5 z 5

Vánoce v knihkupectví Vánoce v knihkupectví Jenny Colgan

Venku už se začalo ochlazovat, tak jsem si v knihovně půjčila tento hezký příběh z Edinburghu. Bylo to milé a příjemně pohodové čtení, zpestřené procházkami po tomto starobylém městě.

02.10.2024 5 z 5

Tanec stínů Tanec stínů Julie Garwood

Nebylo to špatné, ale na plný počet to není. Malé městečko plné přátelských lidí ale… Tento díl je trochu slabší, ale alespoň konec se povedl.

27.09.2024 4 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Druhá polovina knihy mě zaujala podstatně více, ale závěr už byl hodně přeslazený. Příběh bez pořádné zápletky.

27.09.2024 3 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Aiden měl velmi těžké dětství, které v něm zanechalo hluboké a bolestné jizvy. Existuje pro něj naděje? Příjemný příběh plný emocí.

27.09.2024 4 z 5

Ideální muž Ideální muž Julie Garwood

Nenáročný, ale napínavý příběh, u kterého jsem se místy i zasmála. Je to oddechové a svižné čtení a ani ničemu nevadí, že čtu díly napřeskáčku tak, jak se mi dostanou do ruky.

21.09.2024 5 z 5

Úniky Úniky Julie Garwood

Příjemně napínavý příběh zaměřený na hackerství, se sympatickými hlavními postavami. Tento odpočinkový díl jsem si moc hezky užila.

19.09.2024 5 z 5