Začalo to polibkem přehled
Ella Quinn
Worthingtonovi / Worthingtonovci série
O přízeň temperamentní sestry hraběte z Worthingtonu se marně uchází mnoho mladých gentlemanů. Louisa touží po výjimečném muži a nepochybuje, že toho pravého pozná, hned jak ho uvidí. ***** Během projížďky v parku potká Gideona, nového vévodu z Rothwellu, a je to láska na první pohled. Za úsvitu pak spolu jezdí na koni a večer tančí na plesech. Nakonec Gideon neodolá touze ji políbit a Louisa si je jistá, že ji požádá o ruku. Jenže jeho panství je v zoufalé situaci a hrdost mu nedovolí, aby se o ni ucházel dřív, než dá vše do pořádku. ***** S něčím takovým se ale Louisa nikdy nesmíří.... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
It Started With a Kiss, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začalo to polibkem. Přihlašte se a napište ho.
Hlavní dvojice na sebe mrkla (a to doslova při jízdě na koni v parku) a hned si byli oba dva jistí vzájemným zájmem a chvíli poté i vážnosti svých úmyslů. V tom drama nebylo. Řešilo se ale velmi podrobně finanční jmění budoucího ženicha, zastavené šperky, nemovitosti, dluhy jeho otce a jiné neblahé události. Ze strany budoucí nevěsty, Luisy, pak do děje zasahovalo mnoho a mnoho známých a příbuzných - hlavně děti se svými spalničkami. :-)
Tento styl historické romance se mi zdál celkem novátorský a hlavně sympatický. Čtenářkám tohoto žánru ráda doporučuji.
Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)
14.01.2024
Kniha Začalo to polibkem v seznamech
2021 | Tři týdny do svatby |
2022 | Markýz hledá ženu |
2023 | Markíz a ja |
2023 | Začalo sa to bozkom |
2024 | Môj prvý gróf |
Krásný obal a celkem povedena vévodská romantika. Pokud mate v oblibě tento styl určitě lze doporučit.
Já jsem si myslela, ze dnešní doba je taková dost rychla, a ze dříve byli lidé více zdrzenlivejsi. Ale kdepak! Toto čtení vás přesvědčí o opaku - co všechno se dá stihnout za 14 dni :)