Začalo to polibkem přehled

Začalo to polibkem
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525785/bmid_zacalo-to-polibkem-65520c82d6dd7.jpg 4 41 41

O přízeň temperamentní sestry hraběte z Worthingtonu se marně uchází mnoho mladých gentlemanů. Louisa touží po výjimečném muži a nepochybuje, že toho pravého pozná, hned jak ho uvidí. ***** Během projížďky v parku potká Gideona, nového vévodu z Rothwellu, a je to láska na první pohled. Za úsvitu pak spolu jezdí na koni a večer tančí na plesech. Nakonec Gideon neodolá touze ji políbit a Louisa si je jistá, že ji požádá o ruku. Jenže jeho panství je v zoufalé situaci a hrdost mu nedovolí, aby se o ni ucházel dřív, než dá vše do pořádku. ***** S něčím takovým se ale Louisa nikdy nesmíří.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Cosmopolis

It Started With a Kiss, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začalo to polibkem. Přihlašte se a napište ho.

Dámaskloboukem
01.11.2024 4 z 5

Krásný obal a celkem povedena vévodská romantika. Pokud mate v oblibě tento styl určitě lze doporučit.
Já jsem si myslela, ze dnešní doba je taková dost rychla, a ze dříve byli lidé více zdrzenlivejsi. Ale kdepak! Toto čtení vás přesvědčí o opaku - co všechno se dá stihnout za 14 dni :)

alzbeta4340
21.10.2024 5 z 5

Hlavní dvojice na sebe mrkla (a to doslova při jízdě na koni v parku) a hned si byli oba dva jistí vzájemným zájmem a chvíli poté i vážnosti svých úmyslů. V tom drama nebylo. Řešilo se ale velmi podrobně finanční jmění budoucího ženicha, zastavené šperky, nemovitosti, dluhy jeho otce a jiné neblahé události. Ze strany budoucí nevěsty, Luisy, pak do děje zasahovalo mnoho a mnoho známých a příbuzných - hlavně děti se svými spalničkami. :-)
Tento styl historické romance se mi zdál celkem novátorský a hlavně sympatický. Čtenářkám tohoto žánru ráda doporučuji.

LenaWirus
23.08.2024 3 z 5

Zatím nejzábavnější díl série.

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Kniha Začalo to polibkem v seznamech