Paříž pro jednoho a jiné povídky přehled

Paříž pro jednoho a jiné povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518756/bmid_pariz-pro-jednoho-a-jine-povidky-VoZ-518756.jpg 4 268 268

Nell je dvacet šest a nikdy nebyla v Paříži. Nikdy předtím nebyla ani na romantickém víkendu – a vlastně nebyla pořádně nikde. Cestování prostě není její parketa. Když ji ale přítel nechá na holičkách, má Nell šanci všem – a především sama sobě – dokázat, že i ona umí být nezávislá a neohrožená. Sama v cizím městě o sobě Nell zjistí netušené věci... Jedenáct vtipných a okouzlujících povídek britské královny romantiky Jojo Moyesové nás seznamuje s řadou silných a sympatických žen, mezi nimiž nalezneme například i Liv a Sophii z bestselleru Dívka, již jsi tu zanechal, a ukazuje, že i ten zdánlivě nejobyčejnější okamžik nám může proměnit život navždycky.... celý text

Literatura světová Povídky Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Paris for One and Other Stories, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paříž pro jednoho a jiné povídky. Přihlašte se a napište ho.

rm
28.10.2024 5 z 5

První příběh super a i ostatní nebyly špatný. Jo, pobavil jsem se.

Jirinamac
21.10.2024 3 z 5

Paříž mám ráda a tak jsem asi čekala větší pestrost a zážitky. Líbil se mi první příběh, ale pak jsem knížku odložila a dočítala po chvilkách. Knížka mě nezaujala a skoro si ty příběhy nepamatuji ani krátce po dočtení.

ZůzaSomolka
15.10.2024 2 z 5

Hodnotit sbírku povídek bývá těžké - některé jsou lepší, jiné horší. Musím říct, že do přečtení jsem se chvílema musela nutit. Povídky mě moc nechytly, i když, když jsme se nad nimi zpětně zamyslela, každá měla nějakou myšlenku a dobře vykreslené postavy. Občas docela překvapily svým vyústěním. Jsou to ve směs takové milé povídky. Častokrát je tam zachycen dloholetý vztah jako nuda, ale líbí se mi, že hrdinky nakonec zhodnotí, že tu nudu mají rády a že jsou vlastně spokojené. Hodně povídek dává pocit naděje. Úvodní povídka se mi až tak moc nelíbila, za mě byla dost rozvleklá. Nejvíc se mi asi líbily líbánky v paříži a punčochy.

Žebříček nejprodávanějších knih (51. týden)

27.12.2023

Jedenáct příběhů od britské královny romantiky

30.10.2023

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023

Kniha Paříž pro jednoho a jiné povídky v seznamech