Póžislava Póžislava komentáře u knih

Sluha dvou pánů (program) Sluha dvou pánů (program) Carlo Goldoni

Skvost..jak knížka, tak aj divadelní představení :) holt co je vtipné, to je dobré...

08.07.2015 5 z 5

Anatomie 1 Anatomie 1 Radomír Čihák

Oheň mých slabin :D samozřejmě kdo studuje zdrávku, tak ví, co je tato kniha zač :) asi nejlepší a nejvyužívanější učebnice anatomie...v podstatě vše, co potřebuju, tak tam najdu a co teda musím vyzdvihnout, jsou krásné obrázky :)

06.07.2015 4 z 5

Memento Memento Radek John

Dobrá kniha, akorát jsem byla občas zmatená z toho, jak vypravěč skáče z přítomnosti do minulosti a a naopak a občas jsem nevěděla, kdo co říká. Ale jinak se kniha líbila, měla rychlý spád a rozhodně vhodná jako odstrašující případ pro všechny, kdo někdy přemýšleli, jak asi drogy působí a jaké mají následky. Ale souhlasím, knize My děti ve stanici ZOO se to nevyrovná.

06.07.2015 4 z 5

Hra svalů Hra svalů Simona Monyová (p)

nejlepší kniha od Monyové :)

05.08.2013 5 z 5

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

První knížka, kterou jsem si od Browna přečetla, byli Andělé a démoni a měla jsem pocit, že jsem přečetla jednu z nejlepších knížek. Omyl. Šifra mistra Leonarda je ještě lepší. Úžasné, skvostné. Btw, ve filmové adaptaci mi Tom Hanks jako profesor Langdon naprosto sedí :)

31.07.2013 5 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Klasika anglické i světové literatury. Novější filmové zpracování určitě také stojí za zhlednutí :-)

03.06.2012 5 z 5