prcek19 Online prcek19 komentáře u knih

Bez tebe to není léto Bez tebe to není léto Jenny Han

Přečteno za necelý den a jelikož už tuto autorku znám, tak přesně vím, co od ní čekat a to splnila i při druhém dílu této série..jen mě docela překvapil konec, ten sem opravdu nečekala, ale o to víc se těším na poslední díl..oddechovka na léto jak dělaná, takže kdo hledá knihu na léto, tak tuto sérii doporučuji

24.07.2019 4 z 5

Koruna nenávisti Koruna nenávisti Amo Jones

Kniha se četla dobře, mám přečteno za jeden den a věřím, že si přečtu i pokračování..sice ten konec byl jaký byl, ale zajímá mě, co se bude dít dál

23.07.2019 3 z 5

Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Docela sem se bála, jaká bude další série, po tom co sem přečetla sérii Všem klukům, které jsem milovala..ale musím říct, že i tento první díl série Léto mě moc bavil..další příjemná oddechovka a jelikož se odehrává u moře, tak se to i příjemně hodí k létu..už se těším na další díly

23.07.2019 4 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Po dočtení prvního dílu sem se nemohla dočkat pokračování a najednou je hotovo..až mě mrzí, jak rychle sem druhý díl přečetla..ale za mě spokojenost..i přesto, že člověk tuší, jak to dopadne, tak ho to nutí číst dál a dál..

17.07.2019 4 z 5

Nevím kudy kam Nevím kudy kam Gayle Forman

Dlouho sem se nemohla do knihy začíst a najednou byl konec..není to moje první kniha od autorky, ale bohužel z mého pohledu asi nejméně povedená..věřím, že se k ní už nevrátím

17.07.2019 2 z 5

Ztráta & zrada Ztráta & zrada S. H. Kolee

Pokračování sem si přečetla jen z toho důvodu, že sem chtěla vědět, jak to nakonec dopadne..no a ten konec..přišlo mi to jako dost nepovedený

15.07.2019 3 z 5

Láska & lítost Láska & lítost S. H. Kolee

Po knize sem sáhla z důvodu, že sem předtím četla Osudovou náhodu od stejného autora..oproti předchozí knize mě tato moc nezaujala..chvílemi mě Madison neuvěřitelně štvala tím, že se nemohla rozhodnout, co udělat a nebo i tím, že byla neustále na někom závislá, nedokázala vydržet chvíli sama..

15.07.2019

Osudová náhoda Osudová náhoda S. H. Kolee

Kniha se četla příjemně..moc sem od ní nečekala, ale překvapila mě a já ji nerada odkládala..taková nenáročná oddechovka

15.07.2019 4 z 5

Láska z deníku Láska z deníku Sarah Jio

Příjemná letní oddechovka

15.07.2019 3 z 5

Princezna Princezna Nichole Chase

Na pokračování této série sem se těšila a autorka mě nezklamala..knihu sem hltala stránku po stránce..Cathy mi byla moc sympatická, stejně tak i David a jejich vztahu sem fandila..už teď se těším na další díl

15.07.2019 4 z 5

Hravě Hravě S. C. Stephens

Druhý díl se mi líbil více..konečně už Kiera nebyla tak strašně nesamostatná a stála vlastníma nohama na zemi..bylo jasné, jak se bude jejich příběh vyvíjet, když mezi nimi důvěra chyběla, ale líbilo se mi, že i přesto to zvládli a vydrželi spolu

28.06.2019 4 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Příjemná oddechovka..i když je člověku jasné, co se stane, jak to nakonec dopadne, tak mě čtení této knihy velmi bavilo

28.06.2019 3 z 5

Malé sladké lži Malé sladké lži Lauren Conrad

Tento díl mě bavil více a to jen z důvodu, že se více mluvilo o Scar a i tak sem přeskakovala řádky, obzvlášť u Jane, protože ta její naivita je opravdu neskutečná..někdo takový opravdu existuje? protože musím říct, že její postava mě od knihy dost odrazuje..jdu na třetí díl, ať už to mám za sebou

18.06.2019 2 z 5

L. A. Candy L. A. Candy Lauren Conrad

Čekala sem od knihy něco jiného..ani jako oddychovku ji nemůžu hodnotit, protože sem měla docela problém se začíst a hlavně ji i dočíst..jelikož nemám ráda nedočtené konce, tak si určitě přečtu další dva díly, ale už teď se mi do toho nechce

17.06.2019 2 z 5

Život zn.: Hygge Život zn.: Hygge Rosie Blake

Není to moje první kniha o hygge, ale bohužel to byla nejhorší..docela sem měla problém se začíst a hlavně věřím, že časem si ani nevzpomenu o čem kniha byla

17.06.2019 2 z 5

Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

Knih na téma šéfů bylo už docela dost, tak sem se bála, co od toho čekat, ale nakonec z mého pohledu dobrá oddychovka..určitě se k ní ještě někdy vrátím

Nejkrásnější čas v roce Nejkrásnější čas v roce Joanna Bolouri

Od začátku sem Emily a Evanovi fandila..naopak Robert, od něj sem něco podobného čekala..i když občas sem měla chuť Emily něčím přetáhnout po hlavě, aby si už konečně uvědomila, co má před sebou

Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Jednoznačně lepší díl než první..musím říct, že tento Justin se mi líbil daleko více, než v předchozím díle

Umění předstírat Umění předstírat Rachel Harris

Příjemná oddechovka, kde asi každý tuší, jak to nakonec dopadne, ale i tak se to četlo dobře

Vím, že tě chci Vím, že tě chci Estelle Maskame

Čekala sem od této knihy, že to bude shrnutí Tylera všech předchozích tří dílů, proto mě docela zarazilo, když to najednou skončilo a mě došlo, že určitě bude ještě další kniha a nejspíš i třetí..což mi přijde docela zbytečné natahování..tento díl se hodil, protože sem aspoň mohla zjistit něco více o vztahu Tylera a svého otce, ale docela se bojím, co přijde dál..