prcek19 komentáře u knih
Ani tento díl nemá na Kavárnu..ta byla úžasná..ale i tak se mi kniha moc líbila..Paříž je moje oblíbené město, tak sem ráda, že si ji autorka vybrala..doufám, že se dočkáme nečeho dalšího
Musím říct, že v tomhle díle mi bylo strašně líto Wese..chápu, že to co prožíval Jamie nebylo jednoduché a každý se s tím vypořádává jinak, ale takhle trápit Wese..ale zase to odčinil tím koncem..to gesto v hotelu..nechci moc prozrazovat, ale tím dostal i mě..za tuhle sérii sem autorkám moc vděčná..nevím, jestli bych si něco podobného přečetla od někoho jiného, protože styl psaní těchto autorek se mi moc líbí, obzvlášť Elle, takže pokud bude další spolupráce, tak se moc těším
Skvělá kniha..bez zbytečného protahování až mi bylo líto, že už je konec..kniha přečtená za pár hodin, což o něčem svědčí..těším se na pokračování
Další skvělá kniha od této autorky..již série DIMILY se mi moc líbila a ani touto knihou mě Estelle nezklamala..sice je to čtení pro děti a mládež, ale ráda při těchto knihách unikám z reality..knihy mám většinou přečtené za jeden den..už se nemůžu dočkat dalších knih
Knihy od Julie James mám moc ráda a ani tato nebyla výjimkou..autorka téma dobře zpracovala a přesto, že už to není z prostředí policie, tak mě to stále baví
Dobré ukončení série..na knihu sem se moc těšila a nezklamala..doufám, že se od autorky dočkáme dalších knížek
Po začátku, kdy sem se nemohla začíst, sem si říkala achjo, skvělej první díl a druhej nic moc, ale potom se kniha neskutečně rozjela a já ji nerada odkládala a nakonec litovala, že už je konec..moc pěkný příběh
Možná kdybych dříve nečetla knihy s podobným tématem, tak bych to dokázala ocenit víc, ale takhle..jediný pozitivum na tom bylo to, že se kniha dobře četla, ale jak to nakonec dopadlo..škoda mluvit
Kniha ideální na prázdniny a dovolenou..příjemná oddechovka, u které člověk nemusí moc přemýšlet.. dokázala bych si představit léto ve Španělsku, jako to bylo popsáno v této knížce
Tenhle styl moc nečtu a asi ani moc číst nebudu, ale autorky opět nezklamaly..kniha přečtená za jeden den..těším se na další knihy
Další skvělá kniha od autorky..dlouho sem ji odkládala a po dočtení sem nechápala proč..určitě doporučuji
Na Caitlin se mi líbilo, že Nickovi dokázala odolat a nezůstala pod jeho vlivem..akorát mi přišlo přehnaný řešit to zákazem styku
Bohužel musím souhlasit s komentáři pode mnou..od Alice nejslabší kniha..musím říct, že ani přebal mě moc nezaujal..na knihu sem se moc těšila, protože první díl mě moc bavil..doufám, že se od Alice dočkáme opět dalších skvělých knih
Kniha mě bavila více než autorova první kniha Hvězdný šéf..líbilo se mi prostředí tetovacího studia..byla sem moc ráda, že k sobě dokázali najít cestu zpět..nemám ráda, když se dětem do života pletou rodiče a myslí si, že ví nejlépe, co je pro jejich děti to nejlepší
Další povedená kniha od Vi..přečteno za jeden den..po tak dlouhém čekání už mám zase přečteno a budu napjatě čekat na další knihu od autorky, protože ta mě opravdu baví..i když je takových knih na téma studentka - učitel už dost, tak to Vi dokázala skvěle podat a nerada sem knihu odkládala
Jak se píše pode mnou, kniha se četla moc dobře..vyhovovaly mi krátké kapitoly..i přesto, že takovéto knihy moc nevyhledávám, tak mě Šelma zaujala a určitě doporučuji
Kniha mě zaujala svojí obálkou, ale to bylo asi tak všechno..strašně mě vytáčelo chování Sereny..jet do Paříže jen kvůli tomu, aby něco nafotila a vůbec se nezajímala o kouzlo vánoční Paříže, proto sem byla ráda, že ji přišel do cesty Jean-Luc a snažil se jí aspoň trošku toho kouzla ukázat
Za mě nejslabší kniha od autorky..možná kdybych ji četla jako první, tak bych byla spokojená, ale po přečtení všem předchozím, opravdu nejslabší kniha..pro mě se to rozjelo až po tom, co Merit vyvede (nechci prozrazovat, pokud někdo čte prvně komentáře než knihu)
Tento díl mě bavil daleko více než první..kniha přečtená za jeden den a na konci mi bylo líto, že už končí..i když každýmu dojde, jak to dopadne, tak se mi moc líbilo napětí mezi Lexem a Gabi..rozhodně doporučuji